Πορτοσάλτε για σύνθημα κατά Μητσοτάκη: Δεν τον ρίχνεις με ύβρεις που να χτυπιέσαι σαν το χταπόδι (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πορτοσάλτε για σύνθημα κατά Μητσοτάκη: Δεν τον ρίχνεις με ύβρεις που να χτυπιέσαι σαν το χταπόδι (Video)

SHARE THIS

«Με ύβρεις δεν ρίχνεις τον Μητσοτάκη που να χτυπιέσαι κάτω σαν το χταπόδι» δήλωσε ο Άρης Πορτοσάλτε σχετικά με το... γνωστό σύνθημα κατά του πρωθυπουργού.

Σε τοίχο σχολείου είδε γραμμένο το γνωστό σύνθημα κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος και θέλησε να το σχολιάσει -εμφανώς ταραγμένα-.

Το γνωστό σύνθημα, που μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές έχει ακουστεί επανειλημμένα σε ζωντανές εκπομπές και πλέον βρίσκεται γραμμένο σε αρκετούς τοίχους ανά τη χώρα, φαίνεται να έχει εκνευρίσει ιδιαίτερα τον Άρη Πορτοσάλτε.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρθηκε σε ένα συγκεκριμένο tweet (μάλλον από φιλοκυβερνητικό λογαριασμό) που δείχνει τοίχο έξω από σχολείο στην Φιλαδέλφεια με το γνωστό πια σύνθημα, αποδίδοντας ευθύνες στον διευθυντή του σχολείου που δεν πρόλαβε να βάψει τον τοίχο.

Στην ίδια γραμμή, ο Άρης Πορτοσάλτε έριξε την ευθύνη στον δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας λέγοντας: «Αυτά τα συνθήματα τρέχουμε και τα σβήνουμε».

Τέλος, ο ίδιος, όπως είχε γίνει και με τις αποδοκιμασίες στην κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη, κατέληξε ότι όσοι γράφουν τέτοια συνθήματα είναι εγκάθετοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης κι αναφερόμενος στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, δήλωσε:

«Φανταζόμουν τον κ. Τσακαλώτο – κομμουνιστής, αριστερός και τα λοιπά – αλλά να έχει μια αστική αντίληψη ευγένειας. Με ύβρεις δεν ρίχνεις τον Μητσοτάκη που να χτυπιέσαι κάτω σαν το χταπόδι» είπε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Exit mobile version