Πορτοσάλτε: Η κυβέρνηση δικαίωσε τον Τσίπρα για το AstraZeneca και το «ξεστοκάρισμα» (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πορτοσάλτε: Η κυβέρνηση δικαίωσε τον Τσίπρα για το AstraZeneca και το «ξεστοκάρισμα» (Video)

SHARE THIS

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ δήλωσε ότι η κυβέρνηση δικαίωσε τον Αλέξη Τσίπρα που είχε μιλήσει για «ξεστοκάρισμα» στα εμβόλια της AstraZeneca

Την αναδίπλωση μέχρι και του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Άρη Πορτοσάλτε προκάλεσε η απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού ν’ αλλάξει τη σύστασή της για τις ηλικίες χορήγησης του εμβολίου της AstraZeneca, -πια μόνο για τις ηλικίες άνω των 60 ετών-, αφού αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε δίκιο που έκανε λόγο για… «ξεστοκάρισμα».

Απαντώντας στην ερώτηση της παρουσιάστριας Μ. Αναστασοπούλου εάν «η κυβέρνηση δικαιώνει τον Αλέξη Τσίπρα;» ρώτησε η Μαρία Αναστασοπούλου τον Άρη Πορτοσάλτε κι αυτός απάντησε: «Δυστυχώς ναι. Νομίζω ότι είναι σε έναν διαγωνισμό. Πώς θα διαχειριστούμε καλύτερα το AstraZeneca. Δηλαδή είναι σε επίπεδο ευρωπαϊκό. Σαν να τους έβαλαν διαγώνισμα. Τι καλύτερο θα κάνουμε για να διαχειριστούμε το AstraZeneca; Τι μπάχαλο θα κάνουμε; Ελάτε πουλάκια μου όλα μαζί. Πείτε ότι θα ερχόταν τώρα η κυβέρνηση να δικαιώσει τον Αλέξη Τσίπρα που είπε για ξεστοκάρισμα, τι άλλο να κάνω; Τι άλλο να γίνει δηλαδή; Υπάρχει και ένα θέμα για εκείνες τις κατηγορίες που άνοιξαν το 30-40 μόνο για το AstraZeneca. Τι θα πει μόνο AstraZeneca; Κάτω υπό τις παρούσες συνθήκες πώς είπε μόνο; Μόνο;»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης Πορτοσάλτε είχε εξαπολύσει δριμεία επίθεση στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για της δηλώσεις του σχετικά με τη διαχείριση της εμβολιαστικής εκστρατείας.

Τότε, σε συνέντευξη που έδωσε μια ημέρα μετά την απόφαση της κυβέρνησης ν’ ανοίξει την εμβολιαστική πλατφόρμα τις ηλικίες 30-39, αλλά μόνο με το εμβόλιο της AstraZeneca. ο Αλέξης Τσίπρας είχε πει χαρακτηριστικά: «Άνοιξε η πλατφόρμα για το Astrazeneca για να ξεστοκάρουμε. Δεν υπονοώ ότι είναι επικίνδυνο. Θα μιλήσω καθαρά και θα πω ότι δυστυχώς δημιουργήθηκε ένα κλίμα αρνητικό για το συγκεκριμένο εμβόλιο», δηλώνοντας πρέπει να δίνεις στους πολίτες επιλογές για το ποιο εμβόλιο θα αξιοποιήσουν.

Exit mobile version