Πορτοσάλτε: Να υποδεχόμαστε με χειραψία τους τουρίστες στο αεροδρόμιο και να τους λέμε «ευχαριστούμε»
TWITTER / SCREENSHOT
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πορτοσάλτε: Να υποδεχόμαστε με χειραψία τους τουρίστες στο αεροδρόμιο και να τους λέμε «ευχαριστούμε»

SHARE THIS

«Θα έπρεπε όλους αυτούς τους ανθρώπους να τους προϋπαντούμε στο αεροδρόμιο και να τους κάνουμε δια χειραψίας υποδοχή. Και να λέμε “ευχαριστούμε πάρα πολύ"...»

Περίεργη αντίληψη έχει για την παροχή υπηρεσιών ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος ανέπτυξε σήμερα την δική του πρόταση για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να υποδεχόμαστε τους τουρίστες στην χώρα μας.

Με αφορμή την χθεσινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Ελευθέριος Βενιζέλος και τη συνομιλία που είχε με τουρίστες ο Άρης Πορτοσάλτε δήλωσε ότι «θα έπρεπε όλους αυτούς τους ανθρώπους να τους προϋπαντούμε στο αεροδρόμιο και να τους κάνουμε δια χειραψίας υποδοχή. Και να λέμε “ευχαριστούμε πάρα πολύ που έχετε έρθει στον τόπο μας, θα αφήσετε τα ωραία σας χρήματα…»

Πιο αναλυτικά, ο Άρης Πορτοσάλτε δήλωσε:

«Ο κύριος Πρωθυπουργός έκανε χθες κάτι που το έχω πει και κάποιους φίλους τους ενοχλεί. Θα έπρεπε όλους αυτούς τους ανθρώπους να τους προϋπαντούμε στο αεροδρόμιο και να τους κάνουμε δια χειραψίας υποδοχή. Και να λέμε “ευχαριστούμε πάρα πολύ που έχετε έρθει στον τόπο μας, θα αφήσετε τα ωραία σας χρήματα, θα κάνετε τις διακοπές σας στην Ελλάδα, θα απολαύσετε την φυσική ομορφιά, εμάς τους ίδιους, την κουζίνα μας και σας περιμένουμε τα επόμενα χρόνια. Αν έχουμε κάνει κάποια αβλεψία, αν κάποιος σας κορόιδεψε, αν κάποιος σας άρπαξε κανά 10ρικο, κανα 20άρικο παραπάνω, συγχωρέστε μας. Συμβαίνει και σε άλλες κοινωνίες και σε άλλα σπίτια. Εδώ είμαστε και σας περιμένουμε εκ νέου”» είπε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Exit mobile version