Πορτοσάλτε: Βενζίνη δεν βάζουν οι άνθρωποι των 500 ευρώ, βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πορτοσάλτε: Βενζίνη δεν βάζουν οι άνθρωποι των 500 ευρώ, βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας (Video)

SHARE THIS

Ο Άρης Πορτοσάλτε δηλώνει ότι δεν μπορούν να διαμαρτύρονται για τις αυξήσεις στα καύσιμα όσοι παίρνουν 500 ευρώ γιατί αυτοί δεν μπορούν να έχουν ούτε αμάξι!

Ως είδος πολυτελείας λαμβάνεται πια, εν έτει 2022 από πολιτικούς και δημοσιολογούντες εν έτει 2022 το αυτοκίνητο.

Κι όμως, στην χώρα που κατά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ηγείται της τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης, δεν είναι μόνο η απόκτηση αμαξιού απαγορευτική για την μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού αλλά και η διαμαρτυρία για τις τιμές των καυσίμων, αφού αυτοί είναι φτωχοί και δεν ξέρουν!

Υπονοώντας ότι δεν πρέπει να παραπονιούνται και να διαμαρτύρονται οι φτωχοί για τις αυξήσεις στα καύσιμα, ο Άρης Πορτοσάλτε όχι μόνο ακολούθησε πιστά το κυβερνητικό αφήγημα, αλλά το πήγε κι ένα βήμα παραπέρα, υποστηρίζοντας ότι οι άνθρωποι των 500 ευρώ δεν έχουν καν αμάξι και έτσι δεν μπορούν να γκρινιάζουν για την τιμή της βενζίνης που διαρκώς τραβά την ανιούσα.

«Βενζίνη όμως δεν πάει να την βάλει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η βενζίνη, την οποία διαμαρτυρόμαστε στα 2 ευρώ την βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας…

Καύσιμα δεν βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί να βάλει, δυστυχώς δεν μπορεί να βάλει ο συνταξιούχος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί. Παίρνει λεωφορείο, δεν μπορεί να μετακινηθεί σαν κι εμάς με το αυτοκίνητο ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η μάνα μου η συγχωρεμένη που έπαιρνε σύνταξη 500 ευρώ δεν είχε αυτοκίνητο, πώς να το πω δηλαδή;».

Να πούμε σε κάθε δημοσιολογούντα που θεωρεί ότι οι αυξήσεις στα καύσιμα πλήττουν μόνο όσους έχουν όχημα, ότι οι τιμές των προϊόντων εξαρτώνται απολύτως από τις τιμές στα καύσιμα, κι ότι επίσης οι άνθρωποι που αμείβονται με 500 ευρώ ανήκουν στις παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας.

Exit mobile version