Πορτοσάλτε: Ζητά απολύσεις ανεμβολίαστων εργαζομένων αλλά αγνοεί τις κυρώσεις (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πορτοσάλτε: Ζητά απολύσεις ανεμβολίαστων εργαζομένων αλλά αγνοεί τις κυρώσεις (Video)

SHARE THIS

Ο Άρης Πορτοσάλτε δεν γνώριζε ότι οι αναστολές εργασίας είναι άνευ αποδοχών κι έτσι οι εργαζόμενοι που τελούν σε αναστολή δεν πληρώνονται!

Έξω φρενών ήταν σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, για που το «άδειασμα» του Μαξίμου στη Δόμνα Μιχαηλίδου, την οποία όπως φαίνεται ανάγκασε σε αναδίπλωση έπειτα από τις δηλώσεις της για απολύσεις εργαζομένων σε δομές που αρνούνται να εμβολιαστούν

Ειδικότερα, μιλώντας ο ίδιος στην εκπομπή «Σήμερα», εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για τη στάση του Μαξίμου  στη Δόμνα Μιχαηλίδου και τόνισε:

«Δεν μπορεί η κυβέρνηση να είναι συνέχεια με τις δημοσκοπήσεις στο χέρι», αποκαλύπτοντας ουσιαστικά ότι η κυβέρνηση της ΝΔ πολιτεύεται ψηφοθηρικά.

Παρά της υποδείξεις του όμως, ο Άρης Πορτοσάλτε επέδειξε και πλήρη άγνοια για τα μέτρα που ανακοινώθηκαν καθώς δήλωσε εκενυρισμένα ότι δεν μπορεί να είναι σε αναστολή οι εργαζόμενοι μέχρι να δύσει ο ήλιος και ότι πρέπει να υπάρχουν κυρώσεις.

Βέβαια, όφειλε να γνωρίζει ότι -όπως του επεσήμανε ο Δημήτρης Οικονόμου-, υπάρχουν κυρώσεις καθώς οι αναστολές εργασίας είναι άνευ αποδοχών κι έτσι οι εργαζόμενοι που τελούν σε αναστολή δεν πληρώνονται!

Exit mobile version