Μνήμη χρυσόψαρου ο Πορτοσάλτε: Λέει ν*ζιστικές τις απόψεις Μπογδάνου και μετά το ξεχνάει
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μνήμη χρυσόψαρου ο Πορτοσάλτε: Λέει ν*ζιστικές τις απόψεις Μπογδάνου και μετά το ξεχνάει

SHARE THIS

"Δεν άκουσα, πώς είπατε, ορίστε, συγνώμη κύριε ποιος είστε;" Αυτή περίπου ήταν η αντίδραση του Πορτοσάλτε, όταν του θύμισαν, ότι λίγο νωρίτερα χαρακτήρισε ναζιστικές τις ιδέες του Μπογδάνου.

Η διαγραφή Μπογδάνου από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας μετά το αντικομμουνιστικό του ξέσπασμα στη Βουλή, έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων, με τον Άρη Πορτοσάλτε να παθαίνει ως φαίνεται το “σύνδρομο της Ντόρι”, απώλεια βραχύχρονης μνήμης.

Σε ερώτηση του Δημήτρη Οικονόμου σχετικά με το αν χωράνε τέτοιες απόψεις, σαν αυτή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, στη Νέα Δημοκρατία, ο Πορτοσάλτε έσπευσε να πει “Τι, ναζιστικές; Είναι δυνατόν;”

Και συμπλήρωσε λίγο αργότερα ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος “χθες εξέφρασε έναν αντικομμουνισμό, εμφυλιοπολεμικό, ο οποίος δεν ταιριάζει σε ένα κόμμα που κοιτάει μπροστά. Αλλά αυτό δεν είναι ναζιστικό, για να ξεχωρίζουμε. Είναι άλλο πράγμα το ναζιστικό, αυτό δεν είναι ναζιστικό“, όπως ακούμε ξεκάθαρα και στο βίντεο που δημοσίευσε opoligrafos.

Αμέσως και η Μαρία Αναστασοπούλου του υπενθύμισε ότι λίγα μόλις λεπτά νωρίτερα ο ίδιος είπε ναζιστικές τις απόψεις που εξέφρασε ο Μπογδάνος στη Βουλή, με τον Άρη Πορτοσάλτε να δείχνει… έκπληκτος και μπερδεμένος και να δηλώνει πως δεν είπε τίποτα για ναζιστικές ιδέες!

Βολική φαίνεται πως είναι η επιλεκτική αμνησία και η αποποίηση ευθυνών που είναι σύνηθες φαινόμενο σε “γαλάζια” στελέχη και “γαλάζιους” υποστηρικτές. Να είναι άραγε…. κολλητικη;

Exit mobile version