Πούμπουρας: «Τι είναι προτιμότερο; Να κάθεσαι σπίτι  ή να δουλεύεις κι ας μην παίρνεις μία;»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πούμπουρας: «Τι είναι προτιμότερο; Να κάθεσαι σπίτι ή να δουλεύεις κι ας μην παίρνεις μία;»

SHARE THIS

Δήλωσε: «Τελικά τι είναι προτιμότερο να κάθεσαι σπίτι και να τα περιμένεις ουρανοκατέβατα ή αφού δεν κάνεις τίποτα να πηγαίνεις, να δουλεύεις κάπου κι ας μην παίρνεις μία;»

Το χαρτοφυλάκιο του Κωστή Χατζηδάκη θα μπορούσε να έχει βάλει στο μάτι ο  Σάββας Πούμπουρας, με τις πρόσφατες δηλώσεις του για την εργασία.

Σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με αφορμή την πρωτοβουλία Ημέρες Καριέρας, ο Πούμπουρας προκάλεσε πλήθος σχολίων στο twitter με την τοποθέτησή του.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Υπάρχει μεγάλη προσφορά εργασίας, όποιος θέλει να βγάλει χρήματα έχει τη δυνατότητα. Κι εγώ όταν ξεκίνησα δεν είχα ούτε βιογραφικό, ούτε πτυχίο πήγα με θράσος και ζήτησα δουλειά.

Ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να βρουν δουλειά, όπως να δουλέψουν δωρεάν για μια εταιρεία. Μην κοιτάτε αυτό, κοιτάτε τι θα αποκομίσετε από την τριβή με την εργασία, από τον κύκλο που θα διευρύνετε. Από τις γνωριμίες που θα κάνετε μπορεί να βρεθεί μια άλλη ευκαιρία», είπε

Και πρόσθεσε: «Τελικά τι είναι προτιμότερο να κάθεσαι σπίτι και να τα περιμένεις ουρανοκατέβατα ή αφού δεν κάνεις τίποτα να πηγαίνεις, να δουλεύεις κάπου κι ας μην παίρνεις μία;»

Οι αντιδράσεις του κόσμου στο twitter:

Exit mobile version