Προφυλακιστέος 33χρονος για βιασμό στα Ανώγεια: Η γυναίκα κατήγγειλε ότι την μέθυσε και μετά την βίασε
EUROKINISSI/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακιστέος 33χρονος για βιασμό στα Ανώγεια: Η γυναίκα κατήγγειλε ότι την μέθυσε και μετά την βίασε

SHARE THIS

Όπως προέκυψε από την εξέταση του ιατροδικαστή το μεσημέρι της Κυριακής, υπήρχαν ευρήματα "που συνηγορούν στην εκδοχή του βιασμού".

Προφυλακιστέος κρίθηκε χθες ο 33χρονος άνδρας για την υπόθεση βιασμού 32χρονης γυναίκας στα Ανώγεια. Ο κατηγορούμενος μετά την απολογία του που ξεκίνησε στις 11 το πρωί και ολοκληρώθηκε γύρω στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης, κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Η 32χρονη γυναίκα είχε καταγγείλει πως έπεσε υύμα βιασμού από έναν 33χρονο. Όπως ανέφερε ο άνδρας τη μέθυσε και τη βίασε. Συγκεκριμένα, η 32χρονη πήγε τα ξημερώματα της Κυριακής (7/8) κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου ότι ένας 33χρονος από το Ρέθυμνο τη μέθυσε και στη συνέχεια τη βίασε.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το flashnews.gr σημειώθηκε στα Ανώγεια τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή.

Για τον βιασμό της γυναίκας σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αρχικά συνελήφθησαν δύο Έλληνες 33 και 45 ετών κάτοικοι Ανωγείων από αστυνομικούς του Α.Τ. Ανωγείων. Συγκεκριμένα, πληροφορίες ανέφεραν ότι και οι δύο προσέφεραν στη γυναίκα αρκετή ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα να τη μεθύσουν και ο ένας εξ αυτών, ο 33χρονος, να προβεί στην πράξη του βιασμού.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛΑΣ αμέσως μετά, οι δύο άνδρες, μετέφεραν στο κέντρο υγείας Ανωγείων τη γυναίκα όπου την άφησαν, με τους γιατρούς να αποφασίζουν τη μεταφορά της στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν.

Όπως δημοσιεύει το Cretalive, η  32χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, υπό την επήρεια μέθης και χωρίς εσώρουχο. Οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν ότι έφερε κάποιες επιπόλαιες εκδορές και στη συνέχεια αφού μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου προέκυψε από την εξέταση του ιατροδικαστή το μεσημέρι της Κυριακής ότι υπήρχαν ευρήματα “που συνηγορούν στην εκδοχή του βιασμού”.

Υπενθυμίζεται πως η ίδια η 32χρονη έχει δηλώσει πως για το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε κατά την αποχώρησή της από την ταβέρνα συνοδευόμενη από τον 33χρονο μέχρι την εισαγωγή της στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων έχει κενό μνήμης. Η κ. Μπέρκη διατύπωσε ακόμη την ευχή όταν η γυναίκα κληθεί να καταθέσει για την υπόθεση στις δικαστικές αρχές θα είναι περισσότερο διαφωτιστική για όλα όσα έγιναν το βράδυ εκείνο.

Χθες, κατά την απολογία του 33χρονου, ο ίδιος επανέλαβε ότι η παρέα που συνδιασκέδαζε στην ταβέρνα των Ανωγείων βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, ενώ επέμεινε σθεναρά όπως και στους αρχικούς ισχυρισμούς του ότι μεταξύ του ίδιου και της 32χρονης υπήρξε φλερτ και ερωτική προσέγγιση από την γυναίκα, στην οποία ο ίδιος ανταποκρίθηκε. Φεύγοντας από την ταβέρνα με προορισμό το Κέντρο Υγείας Υγείας, υπήρξε πράγματι συνεύρεση μεταξύ τους αλλά συναινετική.

Χθες το πρωί έξω από τα Δικαστήρια του Ρεθύμνου είχε πραγματοποιηθεί συγκέντρωση συμπαράστασης στα θύματα των βιασμών, από γυναικείες οργανώσεις και κινήματα της Κρήτης. Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης, όταν συγγενής του φερόμενου ως βιαστή, κινήθηκε απειλητικά εναντίον των συγκεντρωμένων πολιτών.

Exit mobile version