Προκαλεί η Γωγώ Αντζολετάκη για #MeToo: Υπερβολικά αυτά που ειπώθηκαν για τον Φιλιππίδη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προκαλεί η Γωγώ Αντζολετάκη για #MeToo: Υπερβολικά αυτά που ειπώθηκαν για τον Φιλιππίδη

SHARE THIS

Το κοινό αίσθημα προκαλεί η Γωγώ Αντζολετάκη μιλώντας για τον Πέτρο Φιλιππίδη, καθώς δήλωσε ότι θεωρεί υπερβολικά αυτά που ειπώθηκαν!

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις της ηθοποιού Γωγώ Αντζολετάκη σε τηλεοπτική εκπομπή για τα περιστατικά κακοποίησης στον χώρο του θεάματος, αλλά και για τους ηθοποιούς που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ αναφέρθηκε και στη δική της εμπειρία στο θέατρο. «Εγώ δεν είχα βιώσει ποτέ παρενόχληση στο θέατρο γιατί είχα την τύχη να βγω ως πρωταγωνίστρια, με ήθελαν και με ζητούσαν», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τα περιστατικά, για τα οποία κατηγορείται. «Για να είμαι ειλικρινής, για τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν είχα ακούσει τίποτα, μόνο κάποιες “ελαφρές” φήμες που κυκλοφορούσαν».

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και δήλωσε πως θεωρεί υπερβολικά κάποια πράγματα που ειπώθηκαν για εκείνον:«”Τον είχα πάντα σαν παιδί, γελούσε πάρα πολύ. Μέσα μου, ίσως και από διαίσθηση, πιστεύω ότι είναι λίγο υπερβολικά αυτά που ειπώθηκαν ειδικά για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά την αλήθεια την ξέρει εκείνος και τα θύματα που έκαναν τις καταγγελίες. Θεωρώ ότι δεν τα έβγαλαν από το μυαλό τους τα κορίτσια, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά».

Exit mobile version