Προκλητικοί κι αμετανόητοι οι ΧΑυγίτες – «Μαζέψτε τους» φασίστες φώναξε η Μάγδα Φύσσα
EUROKINISSI ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προκλητικοί κι αμετανόητοι οι ΧΑυγίτες – «Μαζέψτε τους» φασίστες φώναξε η Μάγδα Φύσσα

SHARE THIS

Η Μάγδα Φύσσα διαμαρτυρήθηκε στους αστυνομικούς φωνάζοντας «Τι αστυνομία είστε μαζέψτε τους τους φασίστες! Δεν ντρέπεστε λίγο;».

Προκλητικοί κι αμετανόητοι οι πρωτόδικα καταδικασμένοι ΧΑυγίτες και σήμερα, όπου ξεκίνησε ξανά στο Εφετείο η δίκη σε δεύτερο βαθμό, που είχε διακοπεί σχεδόν δύο μήνες.

Όπως μεταδίδει το Παρατηρητήριο για την δίκη της Χρυσής Αυγής, κατά την έξοδο κατηγορουμένων από την αίθουσα, καθώς το δικαστήριο έχει διακόψει για να εξετάσει αίτημα της υπεράσπισης, υπήρξε μεγάλη ένταση στην αίθουσα.

Ο Κασιδιάρης εμφανίστηκε με χειροπέδες στο εδώλιο χαμογελώντας ειρωνικά και δείχνοντας προεκλογικά τρικάκια για το κόμμα του.

Οι οπαδοί του φώναζαν συνθήματα «Ηλία θυμήσου είμαστε μαζί σου» και το κοινό από την άλλη πλευρά απαντούσε «ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί».

Κάποιος από το ακροατήριο χαιρέτισε ναζιστικά με την Μάγδα Φύσσα να διαμαρτύρεται στους αστυνομικούς φωνάζοντας «Τι αστυνομία είστε μαζέψτε τους τους φασίστες! Δεν ντρέπεστε λίγο;».

Στην αντιφασιστική συγκέντρωση το πρωί στο Εφετείο έχουν απευθύνει καλέσματα επίσης ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας-Πειραιά και η Καμπάνια «Δεν Είναι Αθώοι», η ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΑ, η Ε΄,Γ΄ και Β΄ ΕΛΜΕ Αθήνας, τα σωματεία εργαζόμενων στα νοσοκομεία του «Αγίου Σάββα», του «Γεννηματά» και Παίδων «Αγλαία Κυριακού», η ΚΕΕΡΦΑ, φοιτητικοί σύλλογοι της Αθήνας, κοινότητες μεταναστών και πρόσφυγες, συλλογικότητες και δημοτικές κινήσεις.

 

Exit mobile version