Προς νέο αρνητικό ρεκόρ με 30.000 κρούσματα και η κυβέρνηση βάζει στο mute τη μουσική!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προς νέο αρνητικό ρεκόρ με 30.000 κρούσματα και η κυβέρνηση βάζει στο mute τη μουσική!

SHARE THIS

Το «υπερόπλο» της ετοιμάζει η κυβέρνηση για να σταματήσει τη διασπορά του κορονοϊού και κόβει τη μουσική, ενώ αναμένονται πάνω από 25.000 κρούσματα σήμερα!

Οι προβλέψεις και οι αναφορές των ειδικών είναι δυσοίωνες και σε συνδυασμό με την παραλλαγή Όμικρον τα κρούσματα δεν πρόκειται να πέσουν, αλλά αντιθέτως θα υπάρχει συνεχής αύξηση.

Νέα έκρηξη κρουσμάτων κορονοϊού αναμένεται σήμερα με την μετάλλαξη Όμικρον να καταγράφει όλο και μεγαλύτερη διασπορά στην Ελλάδα. Όπως μετέδωσε το OPEN οι εκτιμήσεις με βάση τις πληροφορίες από την μέχρι τώρα καταμέτρηση, αναφέρουν ότι θα έχουμε νέο αρνητικό ρεκόρ στα κρούσματα σήμερα Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου.

Ο ΕΟΔΥ μάλιστα προετοιμάζει το έδαφος για νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων. Σύμφωνα με πρωινή ενημέρωση από τον Οργανισμό, αναμένεται ο αριθμός των κρουσμάτων να ξεπεράσει και τις 25.000 κρούσματα και να φτάσει ακόμη και τις 30.000.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 12:00 η έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων, η οποία αναμένεται να… επικυρώσει τις αποφάσεις που ελήφθησαν στην πρωινή σύσκεψη Μητσοτάκη-Τσιόδρα στο Μαξίμου.

Αυτό που είχε προαναγγείλει ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης κατά την ανακοίνωση των μέτρων, ήταν ότι θα σταματούσε η μουσική σε περίπτωση μη τήρησής τους. Το τρομερό μέτρο της απαγόρευσης της μουσικής είναι μάλλον το πιο δυνατό χαρτί της κυβέρνησης, αφού όπως φαίνεται, δεν προτίθεται να πάρει μέτρα για πραγματική προστασία των πολιτών, με δωρεάν ελέγχους, αύξηση δρομολογίων στα ΜΜΜ και ενίσχυση του ΕΣΥ, είτε με μουσική είτε χωρίς!

Exit mobile version