Προθεσμία να απολογηθεί πήρε η μητέρα της 12χρονης – Τι υποστηρίζει για τα εμβάσματα
EUROKINISSI ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προθεσμία να απολογηθεί πήρε η μητέρα της 12χρονης – Τι υποστηρίζει για τα εμβάσματα

SHARE THIS

Αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος της η μητέρα της 12χρονης μαθήτριας στον Κολωνό, η οποία οδηγήθηκε το μεσημέρι στην ανακρίτρια.

Προθεσμία για τη Δευτέρα ( 17/10) ζήτησε και έλαβε η μητέρα της 12χρονης μαθήτριας στον Κολωνό προκειμένου να απολογηθεί για το κακούργημα της διακεκριμένης μαστροπείας.

Η μητέρα της 12χρονης οδηγήθηκε λίγο μετά τις 2:30 μ.μ στην 33η τακτική ανακρίτρια, η οποία οδηγήθηκε χθες το απόγευμα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου και συνελήφθη, μετά από το ένταλμα το οποίο εξέδωσε η ανακρίτρια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Αντωνίας Ξυνού για το News 24/7, η κατηγορούμενη αρνείται την κατηγορία που της αποδίδεται. Συγκεκριμένα, αναμένεται να υποστηρίξει ενώπιον της ανακρίτριας ότι τα εμβάσματα που έχουν εντοπιστεί στον λογαριασμό της προέρχονται από προσωπική της εργασία, καθώς εργάζεται στο τομέα της καθαριότητας.

Υπενθυμίζεται ότι η ανακρίτρια διέκρινε από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της πως ο 53χρονος επιχειρηματίας δεν ενήργησε μόνος του όταν προωθούσε το ανήλικο παιδί στην πορνεία, αλλά είχε τη συνδρομή της μητέρας του κοριτσιού.

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένη μαστροπεία, ενώ το κατηγορητήριο σε βάρος της αναμένεται να «αναβαθμιστεί» με επιπλέον αδικήματα από την 33η τακτική ανακρίτρια.

Η 37χρονη μητέρα, που εργαζόταν ως καθαρίστρια στο μίνι μάρκετ του 53χρονου Ηλία Μίχου, αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι ο 53χρονος προσπαθεί να την ενοχοποιήσει.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, φέρεται να υπάρχουν και πολλές συνομιλίες, αλλά και ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων, ανάμεσα στην 37χρονη και τον 53χρονο Ηλία Μίχο.

Τα εμβάσματα και τα μηνύματα με τον Ηλία Μίχο

Σύμφωνα με τον Απόστολο Λύτρα, ο οποίος χθες βράδυ υποστήριξε πως είναι σε διαδικασία συζητήσεων για την ανάληψη της υπεράσπισης της, αφορμή για το ένταλμα στάθηκαν κάποια μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον κατηγορούμενο, σε συνδυασμό με τουλάχιστον δύο εμβάσματα από τον 53χρονο.

«Η μητέρα δεν ήξερε για τα εμβάσματα και αρνείται τις κατηγορίες», είπε. Όπως δήλωσε σχετικά, «η 12χρονη είχε πάρει την κάρτα της μητέρας και τον τραπεζικό λογαριασμό και εκεί της είχε βάλει ο κατηγορούμενος δυο ποσά, 20 με 25 ευρώ». Μάλιστα, χαρακτήρισε «τρομερό έγκλημα» τη σύλληψη του εντολέα προσθέτοντας πως «σκοπός μας είναι να αποκαλυφθούν πίσω από αυτό το κύκλωμα».

Το γεγονός ότι ο εντοπισμός εμβασμάτων ήταν αυτός που συνέβαλαν στο να μπει στο «κάδρο» των κατηγορουμένων η μητέρα της 12χρονης, δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στην απόφαση της Αρχής για το Ξέπλυμα Βρωμικου Χρήματος να ανοίξει τους τραπεζικούς λογαριασμούς των δύο βασικών κατηγορούμενων.

Τα οικονομικά τόσο του Ηλία Μίχου όσο και της μητέρας του παιδιού θα ελεγχθούν διεξοδικά, έτσι ώστε οι αρχές να εντοπίσουν κάθε αποστολέα αλλά και παραλήπτη χρημάτων που προέρχονταν από τη μαστροπεία. Σε περίπτωση δε που εντοπιστούν ύποπτα ποσά, δεν αποκλείεται στα αδικήματα που ήδη τους έχουν αποδοθεί να ενταχθεί και το κακούργημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Exit mobile version