Πρωτοφανής επίθεση του ΣΚΑΪ στην Ολλανδή δημοσιογράφο: «Και λίγα της είπε ο Μητσοτάκης»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρωτοφανής επίθεση του ΣΚΑΪ στην Ολλανδή δημοσιογράφο: «Και λίγα της είπε ο Μητσοτάκης»

SHARE THIS

«Δε ξέρω πόσο Ολλανδή και πόσο δημοσιογράφος είναι» δήλωσε ο διευθυντής του ΣΚΑΪ, σε μία πρωτοφανή αήθη επίθεση σε βάρος της.

Αντίστοιχη της ενόχλησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν η ενόχληση του ΣΚΑΪ για την ερώτηση της Ολλανδής δημοσιογράφου Ingeborg Beugel για τις παράνομες επαναπροωθήσεις μεταναστών.

Έτσι δεν έχασε μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης την ψυχραιμία του, επιδεικνύοντας αυταρχισμό, αλλά και ο σταθμός του Φαλήρου, που με την επιλογή του σούπερ στο δελτίο, έδειξε ότι όχι μόνο συντάσσεται με τον πρωθυπουργό για τον τρόπο που αντέδρασε, αλλά δήλωσε και λίγα της είπε!

«Βρίσκω απολύτως δικαιολογημένη την οργισμένη απάντηση που έδωσε ο πρωθυπουργός. Και λίγα της είπε» σημείωσε ο διευθυντής του ΣΚΑΪ 100,3 Βασίλης Χιώτης, ενώ το σούπερ που συνόδευε την είδηση έγραφε «και λίγα της είπε, έμεινε στον αέρα για 4 ολόκληρα λεπτά, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί επίσημη θέση του ΣΚΑΪ.

Ο Βασίλης Χιώτης στη συνέχεια εξαπέλυσε αήθη και αντισυναδελφική επίθεση στην Ingeborg Beugel, αμφισβητώντας την επαγγελματική ιδιότητα και την καταγωγή της: «Η Ολλανδή δημοσιογράφος που δε ξέρω πόσο Ολλανδή και πόσο δημοσιογράφος είναι εδώ που τα λέμε» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Exit mobile version