Προβλήματα και στη σίτιση: Άφησαν τους ασθενείς χωρίς κρέας και ψάρι στο νοσοκομείο Σερρών
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προβλήματα και στη σίτιση: Άφησαν τους ασθενείς χωρίς κρέας και ψάρι στο νοσοκομείο Σερρών

SHARE THIS

«Το νοσοκομείο δεν μπορεί να πληρώσει προμηθευτές και έχει κοπεί το ψάρι και το κρέας. Δίνουν στους ασθενείς πατάτες γιαχνί, φασολάκια, πρασόρυζο», καταγγέλει ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Σερρών.

Η κατάσταση στα νοσοκομεία της χώρας είναι τραγική. Μία ακόμη υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά από τις Σέρρες. Στο νοσοκομείο Σερρών εκτός από ελλείψεις σε υγειονομικό προσωπικό και κλίνες απλές και ΜΕΘ, υπάρχει και ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στη σίτιση των ασθενών, όπως περιέγραψε ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Σερρών, Βαγγέλης Παπαμιχάλης.

«Για να καταλάβετε σε τι σημείο βρισκόμαστε, το νοσοκομείο έχει, πλέον, πρόβλημα ακόμα και με τη σίτιση. Το νοσοκομείο δεν μπορεί να πληρώσει προμηθευτές και έχει κοπεί το ψάρι και το κρέας. Δίνουν στους ασθενείς πατάτες γιαχνί, φασολάκια, πρασόρυζο» αποκάλυψε ο Βαγγέλης Παπαμιχάλης.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Νίκος Φαρμάκης, παραδέχθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα με τη σίτιση των ασθενών και προσπάθησε να αποποιηθεί τις ευθύνες της διοίκησης, μιλώντας στο τοπικό κανάλι «Ε».

Παράλληλα, ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Σερρών με ανάρτησή του στο Facebook επισημαίνει με δραματικό τρόπο τις τραγικές ελλείψεις σε κλίνες απλές και ΜΕΘ.

Η ανάρτηση:

«Απλές κλίνες covid γεμάτες…Κλίνες covid ΜΕΘ γεμάτες…Προσέλευση θετικών στο ΤΕΠ μεγάλη.. Που θα νοσηλευτούν;;;;; Η απάντηση διοίκησης Νοσοκομείου, ΥΠΕ και ΕΚΕΠΥ, λόγω έλλειψης προσωπικού είναι να διακομίζονται σε άλλα Νοσοκομεία….Που;;;; Καμία απάντηση
Πώς όταν το ΕΚΑΒ δεν έχει πληρώματα; Καμία απάντηση…. Τι θα γίνει ρε παιδιά με τους ασθενείς; Δεν έχουμε κρεβάτια να νοσηλεύονται, δεν έχουμε τρόπο να διακομίζονται, τι θα κάνουμε; Καμία απάντηση… Η κατάσταση στο ΕΣΥ είναι εκτός ελέγχου. Το ΕΣΥ διαλύεται με ευθύνη της κυβέρνησης και αυτοί μας κουνάνε το δάχτυλο».

Exit mobile version