«Ψυχούλα» μωρέ ο Κασιμάτης, τον παρεξηγήσαμε λέει – Αρνείται να ζητήσει συγνώμη για Γεννηματά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ψυχούλα» μωρέ ο Κασιμάτης, τον παρεξηγήσαμε λέει – Αρνείται να ζητήσει συγνώμη για Γεννηματά

SHARE THIS

Αντί για συγγνώμη, ο Στέφανος Κασιμάτης επέλεξε να τα «ρίξει» στους αναγνώστες, κατηγορώντας τους ότι διαστρέβλωσαν αυτά που έγραψε.

Παρεξηγημένος δηλώνει λίγο πολύ ο αρθρογράφος της εφημερίδας «Τα Νέα», Στέφανος Κασιμάτης ο οποίος μετά την αθλιότητα που έγραψε για την Φώφη Γεννηματά και τον αδόκητο θάνατό της,  αρνείται να ζητήσει μια καθαρή συγνώμη.

Σήμερα, έπειτα από τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε με όσα έγραψε για την Φώφη Γεννηματά ο αρθρογράφος της εφημερίδας «Τα Νέα» Στέφανος Κασιμάτης, σχολίασε όσα έγραψε ο ίδιος, κατηγορώντας ουσιαστικά τους αναγνώστες ότι διαστρέβλωσαν την τοποθέτησή του.

«Ειλικρινά λυπούμαι για τον θόρυβο που προκάλεσε μία φράση στο σημείωμα του περασμένου Σαββάτου, διότι η επίμαχη φράση δεν είχε κατ’ ουδένα τρόπο σκοπό να θίξει τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Το αντίθετο μάλιστα. Είναι προφανές ότι μία ακραία διατύπωση προκάλεσε ερμηνείες, που δεν απηχούσαν το περιεχόμενο όσων ήθελα να εκφράσω», έγραψε αναλυτικά ο Στέφανος Κασιμάτης.

Ας μας εξηγήσει με ποιο τρόπο η διατύπωσή του «η αξιοσημείωτη ειρωνεία ότι, με τον θάνατό της, η μακαρίτισσα Φώφη προσέφερε στο ΠΑΣΟΚ περισσότερα από όσα είχε προσφέρει με τη ζωή της», τιμά και δεν προσβάλει βάναυσα τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασιμάτης, είχε εξαπολύσει χυδαιότητες και εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κατρούγκαλου για την εμφάνισή το με σχόλιό του στην «Καθημερινή», όταν ο ίδιος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Exit mobile version