‘Ψύχραιμος’ υπαστυνόμος καταστρέφει το αυτοκίνητο Αστυνομικού Διευθυντή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

‘Ψύχραιμος’ υπαστυνόμος καταστρέφει το αυτοκίνητο Αστυνομικού Διευθυντή

SHARE THIS

Υπαστυνόμος Β´που υπηρετεί ως γραμματέας στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου εμβόλισε με φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, το ΙΧ του αστυνομικού Διευθυντή της Α᾽Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου  Μιχάλη Καληωράκη. Στη συνέχεια ο υπαστυνόμος  βγήκε απο το φορτηγό και προκάλεσε φθορές στο ΙΧ με βαριοπούλα.

Πληροφορίες από το dimokratiki αναφέρουν ότι αφορμή για την επίθεση του αυτή απετέλεσε ενδοϋπηρεσιακό ζήτημα που ξεκίνησε πριν από περίπου δύο χρόνια.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η dimokratiki, ανέβηκε στον πρώτο όροφο στο γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή έσπασε την πόρτα εισήλθε εντός και τον απείλησε, ενώ φέρεται να είχε μαζί του όπλο το οποίο και πήραν οι αστυνομικοί που έσπευσαν να τον ακινητοποίησουν.

Ο αστυνομικός συνελήφθη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πριν από το συμβάν είχε ήδη υποβάλει την παραίτηση του. Το περιστατικό φέρεται να οφείλεται σε ενδοϋπηρεσιακό ζήτημα που ξεκίνησε πριν από δύο περίπου χρόνια.

Δείτε βίντεο από το περιστατικό:

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, ανακοινώνεται ότι, για περιστατικό πρόκλησης φθορών που έλαβε χώρα στην έδρα της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκάνησου στη Ρόδο, συνελήφθη αστυνομικός, που υπηρετεί στο νησί.

Σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία και παράλληλα κινείται η διαδικασία για τη διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης”.

Exit mobile version