Πτολεμαΐδα: ΕΔΕ στο Μποδοσάκειο για τον θάνατο του βρέφους
AP PHOTO / ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πτολεμαΐδα: ΕΔΕ στο Μποδοσάκειο για τον θάνατο του βρέφους

SHARE THIS

Στο Μποδοσάκειο διενεργείται ΕΔΕ, μετά από πληροφορίες ότι οι γονείς μετέφεραν δύο φορές το παιδί στο νοσοκομείο, αλλά δεν παρέμεινε για νοσηλεία.

Στη γειτονική Αλβανία πρόκειται να μεταφερθεί και να ταφεί, κατά πληροφορίες σήμερα, το 15 μηνών αγοράκι που κατέληξε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από σοβαρή αναπνευστική λοίμωξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, το παιδί μεταφέρθηκε από τους γονείς του, στις 23:00 της Τρίτης, 2/1/2024, με υψηλό πυρετό, στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου, όπου και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, εξέπνευσε, τέσσερις ώρες αργότερα.

Διενεργήθηκε νεκροψία – νεκροτομή, στη Λάρισα, και αναμένονται τα αποτελέσματα, ώστε να διακριβωθούν τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το βρέφος είχε εκ γενετής προβλήματα Υγείας. Στο Μποδοσάκειο διενεργείται ΕΔΕ, μετά από πληροφορίες ότι οι γονείς μετέφεραν δύο φορές το παιδί στο νοσοκομείο, αλλά δεν παρέμεινε για νοσηλεία, καθώς και για το αν είχε εκ γενετής προβλήματα υγείας.

Exit mobile version