Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα των συμμαθητών της 14χρονης στη Λαμία που «έφυγε» ξαφνικά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα των συμμαθητών της 14χρονης στη Λαμία που «έφυγε» ξαφνικά

SHARE THIS

«…Θα σε θυμόμαστε για πάντα», «…να προσέχεις εκεί πάνω. Πάντα θα σε αγαπάμε πολύ» είναι μερικά μόνο από τα σπαρακτικά μηνύματα των συμμαθητών της.

Συγκινητικά είναι τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα των συμμαθητών και φίλων της 14χρονης στη Λαμία που «έφυγε» ξαφνικά σκορπίζοντας θλίψη.

Η νεαρή μαθήτρια του 4ου Γυμνασίου Λαμίας, έχασε ξαφνικά την ζωή της το περασμένο Σάββατο με τους συμμαθητές της να παραμένουν σοκαρισμένοι από την απώλεια της φίλης και συμμαθήτριας τους και την αποχαιρέτησαν με λευκά τριαντάφυλλα και γράφοντας σπαρακτικά μηνύματα στο θρανίο της το πρωί της Δευτέρας, όπως δημοσίευσε το LamiaNow.

«Καλό Ταξίδι Κυριακή», «Καλό παράδεισο…», «…θα σε θυμόμαστε για πάντα», «…να προσέχεις εκεί πάνω. Πάντα θα σε αγαπάμε πολύ» είναι μερικά μόνο από τα σπαρακτικά μηνύματα των συμμαθητών της.

Αύριο το τελευταίο αντίο

Αύριο Τρίτη (07/12/21) στις 11:00′ το πρωί στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου, στα Γαλανέικα Λαμίας, οι δικοί της άνθρωποι, οι φίλοι, οι συμμαθητές και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα θα πει το τελευταίο αντίο στην 14χρονη Κυριακή (Κέλλυ), που «έφυγε» τόσο άδικα και πρόωρα.

Exit mobile version