Ρένεση: Μπορούμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια, είναι υποχρέωσή μας – Εμάς μόνο έχουμε
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρένεση: Μπορούμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια, είναι υποχρέωσή μας – Εμάς μόνο έχουμε

SHARE THIS

«Μπορούμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια. Είμαι σίγουρη πως μπορούμε. Είναι υποχρέωση μας να το καταφέρουμε. Εμάς μόνο έχουμε… »

«Δεν είναι η υποταγή ο μόνος τρόπος να πορευτεί ένας πολίτης» τονίζει σε ανάρτησή της η γνωστή ηθοποιός Κλέλια Ρένεση, σχολιάζοντας με τον δικό της τρόπο τον διχασμό που χαρακτηρίζει την σύγχρονη ελληνική κοινωνία.

Στην ανάρτησή της, η γνωστή ηθοποιός επισημαίνει ότι «Μπορούμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια. Είμαι σίγουρη πως μπορούμε. Είναι υποχρέωση μας να το καταφέρουμε. Εμάς μόνο έχουμε… »

Η ανάρτησή της:

«Καλοι μου ανθρωποι, πειτε μου οτι δεν χρειαζεται να φτασουμε στην απολυτη εξαθλιωση για να συσπειρωθούμε…

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗ ΖΩΗ Κ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣ…

Μας χλεβαζουν λεγοντας μας οτι φταινε τα ψυχολογικα μας που δεν καταναλωνουμε ρευμα κ θερμανση. Μας λενε οτι εχουμε υψηλό επιπεδο διαβιωσης, υπονοώντας οτι εχει κι αλλο χωρο για να ρουφηξει το κρατος.

Κ ολα αυτα τα εισπρατουμε ως κανονικοτητα. Οι ειδησεις μας εκπαιδευουν ωστε να γινουμε φρονιμοι θεατες της εξαθλιωσης μας, κ να λεμε κ δοξα τον θεο που ακομα υπαρχουμε… το ΕΣΥ το εχουν διαλύσει, σε θελουν πελατη αλλου , στα γωνιακα μαγαζια τους. Την αγροτικη ταξη την κατεδάφισαν για να κανουμε αλισβερισια με τους ξενους φιλους μας. Τους εκαναν ικέτες επιδοματων κ επιδοτήσεων…

Μπορουμε να ζησουμε με αξιοπρεπεια. Ειμαι σιγουρη πως μπορουμε. Ειναι υποχρεωση μας να το καταφερουμε. Εμας μονο εχουμε… »

Exit mobile version