Ρένεση για Κούγια: «Αμόλησαν τη σιχαμένη σουπιά, που σε κάθε στροφή αμολάει μελάνι»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρένεση για Κούγια: «Αμόλησαν τη σιχαμένη σουπιά, που σε κάθε στροφή αμολάει μελάνι»

SHARE THIS

Η γνωστή ηθοποιός τοποθετήθηκε δημόσια για την υπερασπιστική γραμμή που έχει αποφασίσει να ακολουθήσει ο Αλέξης Κούγιας.

Με ανάρτησή της, η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση εξαπολύει επίθεση στον συνήγορο του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια για τους υπερασπιστικούς του ισχυρισμούς, οι οποίοι έχουν προκαλέσει οργή στην κοινή γνώμη.

Στην ανάρτησή της, η Κλέλια Ρένεση δημοσιεύει μία φωτογραφία ενός κλόουν, ενώ σημειώνει: «Αμόλησαν τη σιχαμένη σουπιά, που σε κάθε στροφή αμολάει μελάνι, με χυδαιότητα εκθέτει και ξεκατινιάζει στα παράθυρα όλη την νομική διαδικασία».

Η ηθοποιός ωστόσο αφήνει αιχμές και κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, «βεβαίως είναι ζήτημα χρόνου κανείς να μη θυμάται καν ότι η κυβέρνηση αυτή εμπλέκεται σε βάθος. Ξέρουν τι κάνουν τα πουλάκια… η τέχνη του αποπροσανατολισμού».

«Αμόλησαν τη σιχαμένη σουπιά, που σε κάθε στροφή αμολάει μελάνι, με χυδαιότητα εκθέτει και ξεκατινιάζει στα παράθυρα όλη την νομική διαδικασία, και πολύ σύντομα, όλος ο κόσμος θα αγοράζει πασατέμπο για να δει αυτό το ιλαροδικαστικό δράμα λάιβ στις ειδήσεις, με τα θύματα να εκθέτονται και να βιάζονται απ τον καναπέ του καθενός, και βεβαίως είναι ζήτημα χρόνου κανείς να μη θυμάται καν ότι η κυβέρνηση αυτή εμπλέκεται σε βάθος.

Ξέρουν τι κάνουν τα πουλάκια… η τέχνη του αποπροσανατολισμού .. ποιος θα ανοίξει το βιβλίο να διαβάσει όταν δίπλα ο κλόουν φουσκώνει μπαλονάκια;!!! Εμ κάποιοι θα διαβάσουμε…» έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Exit mobile version