Ρένεση: «Μάγδα Φύσσα νίκησες – Μακάρι πάντα η απώλεια να μνημονεύεται με τόση στοργή»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρένεση: «Μάγδα Φύσσα νίκησες – Μακάρι πάντα η απώλεια να μνημονεύεται με τόση στοργή»

SHARE THIS

«Νίκησες το σκοτάδι του νου, νίκησες την πανούκλα ενός νοθρού δικαστικού συστήματος, νίκησες τον αδιανόητο πόνο»  

Η γνωστή ηθοποιός Κλέλια Ρένεση, έδωσε το παρών εχθές στα Λιπάσματα Δραπετσώνας, για την πρώτη μέρα του Αντιφασιστικού Σεπτέμβρη 2022.

Μέσα από story της στο προφίλ της στο Instagram καλούσε τον κόσμο να συμμετάσχει, ενώ συγκινητικές είναι και οι φωτογραφίες που ανήρτησε στο προφίλ της, στις οποίες αγκαλιάζεται τρυφερά με τη μάνα όλων, τη Μάγδα Φύσσα.

Η Κλέλια Ρένεση μιλά για τη Μάγδα Φύσσα και το σπουδαίο έργο που συντελεί με τον Σύλλογο Πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας», ενάντια στο σκοτάδι και ενάντια στον φασισμό.

Οι αναρτήσεις της:

«Η Μάγδα Φύσσα κ ο Σύλλογος Πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας» @syllogos_paylos_killahp_fyssas με την παρέα τους, μας μαθαίνουν πως στο καμμένο χώμα γίνεται παρτέρι με λουλούδια ευωδιαστά… μακάρι πάντα η απώλεια να μνημονεύεται με τόση στοργή κ αγάπη! Ναι! Αυτό είναι η ζωή. Κ χαίρομαι που είμαι μέρος της! Κ το παιδί μου θέλω πάντα να τριγυρνάει σ’ αυτούς τους κήπους της αγάπης κ να βλέπει τ αληθινά τα μάτια.»

«Μάγδα Φύσσα νίκησες! Νίκησες το σκοτάδι του νου, νίκησες την πανούκλα ενός νοθρού δικαστικού συστήματος, νίκησες τον αδιανόητο πόνο, νίκησες τις καρδιές όλων, νίκησες το χθες, νίκησες τους νόμους της φύσης και τον γέννησες ξανά άλλες εκατό φορές τον αδικοχαμένο γιο σου. Για σένα μάλλον το ‘γραψε ο Ελύτης, Μάγδα: ΝΙΚΗ!ΝΙΚΗ ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΝΙΚΗΘΕΙ!

Μαζί σου στα σοκάκια της καρδιάς, εκεί που η στάχτη βγάζει και πάλι φλόγα. Εκεί που μας περπατάς… σπεύσατε στο φεστιβάλ του συλλόγου «Παύλος Φύσσας» @syllogos_paylos_killahp_fyssas στα Λιπάσματα Δραπετσώνας!»

Exit mobile version