Ρέντη: «Τον χτύπησα και τον είδα να γονατίζει» – Τα πρώτα λόγια του 18χρονου
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρέντη: «Τον χτύπησα και τον είδα να γονατίζει» – Τα πρώτα λόγια του 18χρονου

SHARE THIS

Για τη νύχτα της δολοφονικής επίθεσης, ο 18χρονος ισχυρίστηκε  πως υπήρχαν άτομα που είχαν σχέδιο και έδιναν κατευθυντήριες γραμμές στις ομάδες

Σοκαριστικά είναι τα όσα περιγράφει ο 18χρονος που τον συνέλαβαν για τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικό στα επεισόδια σε γήπεδο στο Ρέντη.

Ειδικότερα, όπως σημειώνει το NewsIt, ο 18χρονος που ομολόγησε ότι έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό, δήλωσε «τον χτύπησα και τον είδα να γονατίζει».

Ο ίδιος ήταν μέσα στους 8 προσαχθέντες, που είχαν αρνηθεί να δώσουν DNA.

Στη λεπτομερή κατάθεσή του στους αστυνομικούς για τη νύχτα των επεισοδίων στου Ρέντη, ο 18χρονος δράστης είπε πως τη φωτοβολίδα με την οποία χτύπησε τον αστυνομικό, του την έδωσε ένας μεγαλύτερος και του έδειξε πως να τη ενεργοποιήσει και να ρίξει την ευθεία βολή. Στη συνέχεια, όπως είπε, μπήκε στο γήπεδο.

Ο δράστης δήλωσε πως από μικρός βρίσκεται στα οπαδικά και πως τον καθοδηγούσαν μεγαλύτεροι.

Για τη νύχτα της δολοφονικής επίθεσης, ο 18χρονος ισχυρίστηκε  πως υπήρχαν άτομα που είχαν σχέδιο και έδιναν κατευθυντήριες γραμμές στις ομάδες.

Υποστήριξε ότι τους έδωσαν οι καθοδηγητές την εντολή να βγουν έξω και πως προμηθεύτηκαν από άλλα άτομα, τα αντικείμενα που εκτόξευσαν στους αστυνομικούς.

Exit mobile version