Ρέθυμνο: Έρευνες για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος 15χρονης – Δικογραφία για 12 κατηγορούμενους
UNSPLASH / ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρέθυμνο: Έρευνες για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος 15χρονης – Δικογραφία για 12 κατηγορούμενους

SHARE THIS

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί αφορά σε συνολικά 12 κατηγορούμενους, είτε για το αδίκημα του βιασμού είτε των ασελγών πράξεων σε βάρος της 15χρονης.

Σοκαριστική είναι η είδηση μίας ακόμη υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης με θύμα ένα 15χρονο κορίτσι στην Κρήτη, με την δικογραφία να έχει πάρει ήδη το δρόμο της δικαιοσύνης και να έχει διαβιβαστεί στην αρμόδια ανακριτική Αρχή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Cretalive, η δικογραφία που έχει σχηματιστεί αφορά σε συνολικά 12 κατηγορούμενους, είτε για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος της 15χρονης, είτε των ασελγών πράξεων με θύμα την ανήλικη.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το τοπικό Μέσο, η αρχική πληροφορία για την υπόθεση ήταν πριν από περίπου έξι μήνες.

Τότε, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας είχε συλληφθεί ένας 38χρονος, για άλλο όμως αδίκημα, ο οποίος και προφυλακίστηκε για το αδίκημα αυτό.

Το διάστημα που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και για την υπόθεση κακοποίησης σε βάρος της ανήλικης.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης και για τα υπόλοιπα πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται.

Η υπόθεση έχει πάρει ήδη το δρόμο της δικαιοσύνης και η δικογραφία έχει διαβιβαστεί στην αρμόδια ανακρίτρια.

Exit mobile version