Revenge porn: Έρευνα για διαρροή βίντεο στο διαδίκτυο και από τεχνικούς κινητών
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Revenge porn: Έρευνα για διαρροή βίντεο στο διαδίκτυο και από τεχνικούς κινητών

SHARE THIS

Tεχνικοί εταιρείας είδαν το βίντεο, το υπέκλεψαν από τη συσκευή της κοπέλας και στη συνέχεια το ανήρτησαν στο διαδίκτυο, χωρίς φυσικά τη συγκατάθεση της.

Οι αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και οι καταγγελίες για δημοσίευση revenge porn που διέρρευσε στο διαδίκτυο εν αγνοία των συντρόφων του, έχουν δημιουργήσει σωρεία αντιδράσεων, αλλά και τσουνάμι αποκαλύψεων για αντίστοιχες υποθέσεις. Πλέον ερευνώνται νέες καταγγελίες για παρόμοιες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Mega ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, 22χρονη από περιοχή της βορείου Ελλάδας κατήγγειλε προ μηνών, ότι είδε βίντεο με προσωπικές τις στιγμές στο διαδίκτυο, το οποίο δεν είχε ανεβάσει η ίδια. Αφού αποκλείστηκε και σύντροφός της ως ύποπτος, οι υποψίες έπεσαν στην εταιρεία, στην οποία η κοπέλα είχε παραδώσει την επίμαχη περίοδο το κινητό της για επισκευή.

Φαίνεται δηλαδή, ότι τεχνικοί της εταιρείας είδαν το βίντεο, το υπέκλεψαν από τη συσκευή της και στη συνέχεια το ανήρτησαν στο διαδίκτυο, χωρίς φυσικά τη συγκατάθεση της κοπέλας. Οι Αρχές ερευνούν το περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι μπορούν να φθάσουν στην άκρη του νήματος μέσω των ηλεκτρονικών ιχνών που αφήνουν οι δράστες παρόμοιων περιστατικών.

Exit mobile version