Ρόδος: Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονης μαθήτριας από δύο 15χρονες
AP
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονης μαθήτριας από δύο 15χρονες

SHARE THIS

Η 13χρονη δέχτηκε σοβαρά χτυπήματα σε όλο της το σώμα και στο κεφάλι ενώ κατά τη διάρκεια της επίθεσης δέχτηκε απειλές και ύβρεις.

Ακόμη μία ένας βίαιος ξυλοδαρμός μεταξύ ανηλίκων βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή την φορά από την Ρόδο, με θύμα μια 13χρονη μαθήτρια, την οποία ξυλοκόπησαν δύο 15χρονα κορίτσια που φοιτούν στο ίδιο σχολείο.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, το περιστατικό ερευνά πλέον η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο πατέρας της 13χρονης. Την υπόθεση αναμένεται να αναλάβει το αρμόδιο Δικαστήριο.

Να σημειωθεί ότι η 13χρονη δέχτηκε σοβαρά χτυπήματα σε όλο της το σώμα και στο κεφάλι ενώ κατά τη διάρκεια της επίθεσης δέχτηκε απειλές και ύβρεις.

Η βίαιη επίθεση σημειώθηκε το απόγευμα της 15ης Σεπτεμβρίου, εκτός του σχολικού συγκροτήματος όπου φοιτούσαν και οι τρεις ανήλικες μαθήτριες και συγκεκριμένα σε εκδήλωση ελληνικής βραδιάς που είχε διοργανωθεί. Εκεί ενεπλάκησαν η 13χρονη με την μία 15χρονη, ενώ στη συνέχεια, όπως προκύπτει από τα βίντεο, στον καυγά ενεπλάκη και η δεύτερη, πιθανότητα για να τις ξεχωρίσει.

Η rodiaki.gr αναφέρει πως είχαν προηγηθεί απανωτά φραστικά επεισόδια μεταξύ των κοριτσιών στο σχολείο όπου φοιτούν, για τα οποία είχε γίνει και αναφορά στην διεύθυνση του σχολείου.

Exit mobile version