Ρόδος: Καθηγητής κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος μαθήτριας δημοτικού
AP
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: Καθηγητής κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος μαθήτριας δημοτικού

SHARE THIS

Για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης κατηγορείται καθηγητής στην Ρόδο, καθώς σύμφωνα την καταγγελία, ο ίδιος ασελγούσε εις βάρος της, όταν εκείνη φοιτούσε στην E' δημοτικού.

Έρευνα για μια νέα υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού από καθηγητή θετικών επιστημών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, διεξάγει η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, μετά τον σχηματισμό ποινικής δικογραφίας κατόπιν αναφοράς συναδέλφων του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Δημοκρατικής, ένα 15χρονο σήμερα κορίτσι, μαθήτρια της πρώτης Λυκείου, εκμυστηρεύτηκε τον Μάιο σε μία καθηγήτριά της και κατόπιν στη μητέρα της, ότι ο καθηγητής που της παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα ασελγούσε εις βάρος της, όταν εκείνη φοιτούσε στην πέμπτη τάξη του δημοτικού.

Μάλιστα, το 15χρονο κορίτσι οι ασελγείς πράξεις εις βάρος της από τον καθηγητή συνεχίστηκαν μέχρι και την πρώτη Γυμνασίου. Η καθηγήτριά της είχε διαπιστώσει μια αλλαγή στην συμπεριφορά της και την προσέγγισε για να μάθει τι είχε συμβεί.

Μάλιστα, το παιδί αποφάσισε να μην συνεχίσει την φοίτησή του στο σχολικό συγκρότημα που εργάζεται ο εκπαιδευτικός και επέλεξε άλλο σχολείο.

Η καθηγήτρια ενημέρωσε με αναφορά της την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και η υπόθεση παραπέμφθηκε προς έρευνα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου και από εκεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ενώ ταυτόχρονα παραγγέλθηκε, και διοικητική έρευνα.

Ο εκπαιδευτικός, από την πλευρά του αρνείται τις κατηγορίες, ενώ παραδέχεται ότι παρέδιδε μαθήματα στην οικία του παιδιού, με παρουσία όμως των γονέων του.

Ο ίδιος, θεωρεί αδιανόητη την κατηγορία της ασέλγειας, ενώ υποστηρίζει πως σταμάτησαν τα ιδιαίτερα μαθήματα καθώς οι γονείς τον ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσαν να πληρώσουν τα έξοδα. Πλέον, σύμφωνα με τον ίδιο το παιδί τον έχει στοχοποιήσει, αλλά δεν γνωρίζει γιατί.

Exit mobile version