Ρόδος: Σύλληψη πρώην παίκτη ριάλιτι μετά από καταγγελία 21χρονης για βιασμό
EUROKINISSI/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: Σύλληψη πρώην παίκτη ριάλιτι μετά από καταγγελία 21χρονης για βιασμό

SHARE THIS

«Της πρότεινε να βγουν από το μαγαζί για 5 λεπτά και στη συνέχεια την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, πλησίον του κλαμπ όπου διασκέδαζαν».

Στη σύλληψη γνωστού τηλεστάρ προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Λίνδου στη Ρόδο, μετά από καταγγελία 21χρονης για βιασμό.

Ένας 30χρονος άνδρας, γνωστός από τη συμμετοχή του σε ριάλιτι, αλλά και -παλαιότερα- σε πρωϊνή εκπομπή της τηλεόρασης, συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, από αστυνομικούς της Λίνδου, έπειτα από καταγγελία 21χρονης Αγγλίδας για βιασμό.

Σύμφωνα με τη dimokratiki, ο 30χρονος συλληφθείς, ο οποίος εργάζεται ως υπάλληλος υποδοχής σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Λίνδου, γνώρισε τη νεαρή στο κατάστημα, τής πρότεινε κι εκείνη δέχτηκε, να διασκεδάσουν μαζί σε άλλο νυχτερινό κέντρο και φέρεται να την οδήγησε σε χωράφι, όπου σύμφωνα με την καταγγέλλουσα την βίασε, ενώ σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος, ήρθαν σε ερωτική επαφή με την συναίνεσή της.

Ο 30χρονος οδηγείται σήμερα στην Εισαγγελέα υπηρεσίας για τα περαιτέρω. Σημειώνεται ότι η Αγγλίδα και μια φίλη της συνελήφθησαν μετά από αντίθετη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος τους ο 30χρονος.

«Την παρέσυρε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι»

Ο δικηγόρος της 21χρονης κοπέλας, Ιωάννης Κοκκινογένης, μιλώντας στην εκπομπή του Mega Καλημέρα περιέγραψε πως η 21χρονη μαζί με μία φίλη της πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί όπου δούλευε το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτης reality, ο οποίος στη συνέχεια τους πρότεινε να συνεχίσουν σε άλλο νυχτερινό μαγαζί.

«Εκεί της πρότεινε να βγουν από το μαγαζί για 5 λεπτά και στη συνέχεια την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, πλησίον του κλαμπ όπου διασκέδαζαν και εκεί διέπραξε καθώς φέρεται το έγκλημα του βιασμού» συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Η ιατροδικαστική εξέταση έγινε χθες (25.05.2022) το βράδυ και όπως είπε ο Ιωάννης Κοκκινογένης η 21χρονη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αύριο το πρωί θα επιστρέψει στην πατρίδα της.

Exit mobile version