Ρόδος: Βίασε κι απείλησε τη σύζυγό του ότι θα την σκοτώσει όπως ο γυναικοκτόνος στα Γλυκά Νερά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: Βίασε κι απείλησε τη σύζυγό του ότι θα την σκοτώσει όπως ο γυναικοκτόνος στα Γλυκά Νερά

SHARE THIS

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο σύζυγός της την βίασε και την απείλησε ότι θα την σκοτώσει, όπως «έκανε ο πιλότος στη γυναίκα του»

Σε καταγγελία για βιασμό από τον σύζυγό της προχώρησε μια 27χρονη γυναίκα στη Ρόδο. όπως δημοσιέυει η dimokratiki.gr.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η γυναίκα, ο σύζυγός της φέρεται να της είπε ότι θα την σκοτώσει, όπως «έκανε ο πιλότος στη γυναίκα του».

Την Τετάρτη αστυνομικοί Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου συνέλαβαν 39χρονο άνδρα με καταγωγή από την Αλβανία έπειτα από την καταγγελία για βιασμό της 27χρονης συζύγου του, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Συγκεκριμένα η σύζυγός του, κατήγγειλε τον βιασμό και ότι παρά τις αρνήσεις της, ο σύζυγός της είπε «εσύ είσαι γυναίκα μου και εγώ θα κάνω ό,τι θέλω», ενώ τη χτύπησε στο πρόσωπο με το χέρι του και τις έσκισε τα ρούχα.

Υποστήριξε ακόμη ότι της είπε ότι θα την σκοτώσει, όπως «έκανε ο πιλότος στη γυναίκα του» και εκείνη τον προειδοποίησε για προσφυγή στη δικαιοσύνη, όπως και τελικά συνέβη.

Ο ίδιος απολογούμενος στους αστυνομικούς αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας ότι γνωρίζονται 12 έτη και είναι παντρεμένοι τα 10 εξ αυτών. Αρνήθηκε ότι την έχει χτυπήσει, την έχει απειλήσει και ότι την έχει βιάσει λέγοντας ότι υπήρχαν τσακωμοί, χωρίς όμως βία.

Ο 39χρονος άνδρας επρόκειτο να βρεθεί σήμερα ενώπιων της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου για ν’ απολογηθεί.

Exit mobile version