Σε ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό το γήπεδο της Λεωφόρου – Ό,τι δεν έγινε στη Ν. Φιλαδέλφεια
EUROKINISSI ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό το γήπεδο της Λεωφόρου – Ό,τι δεν έγινε στη Ν. Φιλαδέλφεια

SHARE THIS

Η αυστηρότητα των μέτρων για τον σημερινό προκαλεί εύλογα ερωτήματα για την αδράνεια που έδειξαν οι αστυνομικές δυνάμει για τον αγώνα της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Από χθες έχει τεθεί σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ, για τον αποψινό αγώνα του Παναθηναικού με την γαλλική Μαρσέιγ με τις συσκέψεις στην ΓΑΔΑ να ολοκληρώνονται πριν από λίγες ώρες. Δρακόντια είναι τα μέτρα ασφαλείας για τον αγώνα στο γήπεδο της Λεωφόρου, λόγω πιθανών επεισοδίων καθώς σύμφωνα με έγγραφο της ΕΛΑΣ, «δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο διάπραξης νέων επεισοδίων, ως αντίποινα» μετά τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ από φασίστες χούλιγκαν. Μετά τις πολύωρες συσκέψεις στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. αποφασίστηκε να υπάρχει φραγμός με κλούβες των ΜΑΤ περιμετρικά του γηπέδου, drones, ελικόπτερα, μετακινήσεις δυνάμεων της Αστυνομίας από την επαρχία, έλεγχοι και προέλεγχοι.

Η αυστηρότητα των μέτρων για τον σημερινό προκαλεί εύλογα ερωτήματα για την αδράνεια που έδειξαν οι αστυνομικές δυνάμει για τον αγώνα της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ αφού ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί πως αν από την Δευτέρα είχαν ληφθεί τα αντίστοιχα μέτρα στη Νέα Φιλαδέλφεια κατά πάσα πιθανότητα δεν θα θρηνούσαμε σήμερα τον άδικο χαμό του Μιχάλη Κατσουρή.

Exit mobile version