Σε άτυπο Lockdown οι φυλακές Κορυδαλλού-Μαχαιρώθηκαν τρεις κρατούμενοι
EUROKINISSI/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε άτυπο Lockdown οι φυλακές Κορυδαλλού-Μαχαιρώθηκαν τρεις κρατούμενοι

SHARE THIS

Στο νοσοκομείο βρίσκονται τρεις κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού μετά από καυγά που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης και το πρωί της Πέμπτης.

Σε νοσοκομεία μεταφέρθηκαν τρεις κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού, αφού σημειώθηκαν δύο διαδοχικές συμπλοκές χθες και σήμερα στη Δ’ πτέρυγα των φυλακών.

Όπως αναφέρει η ΕφΣυν, ένας κρατούμενος τραυματίστηκε από μαχαιριά στην κοιλιακή χώρα και κοντά στην καρδιά, έπειτα από καυγά, το βράδυ της Τετάρτης (18/5).

Δεύτερο επεισόδιο συμπλοκής σημειώθηκε σήμερα ως αντίποινα, αποτέλεσμα της ελλιπούς προστασίας των ήδη εμπλεκόμενων που συμμετείχαν στη χθεσινή επίθεση.

Σύμφωνα, με μαρτυρίες κρατουμένων οι εμπλεκόμενοι στην επίθεση αντί να απομονωθούν από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους σε διαφορετικές πτέρυγες, παρέμειναν στα κελιά τους, με αποτέλεσμα 20 άτομα να τους τραυματίσουν.

Αποτέλεσμα ήταν ακόμη δύο κρατούμενοι να οδηγηθούν σήμερα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται με τραύματα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος από μαχαιριές, αλλά και με κατάγματα στα πόδια.

Αυτός είναι και ο λόγος που επιβλήθηκε άτυπο lockdown στις φυλακές Κορυδαλλού με αποτέλεσμα δεκάδες κρατούμενοι της Δ’ Πτέρυγας να μην επιτρέπεται να προαυλιστούν παραμένοντας στα κελιά τους.

Exit mobile version