Σε ένα βίντεο δύο λεπτών ο Παπανικολάου καταρρίπτει το αφήγημα Κικίλια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ένα βίντεο δύο λεπτών ο Παπανικολάου καταρρίπτει το αφήγημα Κικίλια

SHARE THIS

Το βίντεο αποκαλύπτει τα ψέματα του Κικίλια & της κυβέρνησης σχετικά με το σύστημα υγείας και την έλλειψη οργανωμένου σχεδίου

Σε ένα βίντεο, που έφτιαξε χρήστης του twitter, παρατίθενται οι δηλώσεις και οι ισχυρισμοί Κικίλια σε αντιδιαστολή με τα δεδομένα και την πραγματικότητα, που μεταφέρει ο Πάνος Παπανικολάου, Νευροχειρουργός, Διευθυντής στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας – Πειραιά και Γεν. Γραμματέας της ΟΕΝΓΕ.

Το βίντεο αποκαλύπτει τα ψέματα του Κικίλια & της κυβέρνησης σχετικά με το σύστημα υγείας, την έλλειψη οργανωμένου σχεδίου, την έλλειψη ΜΕΘ, την μη πρόσληψη μόνιμων γιατρών παρά τις αιτήσεις που έγιναν και την ανικανότητα επίταξης ΜΕΘ από τα ιδιωτικά νοσοκομεία.

Είναι εντυπωσιακό δε, το γεγονός ότι μπροστά στους ισχυρισμούς Κικίλια στην συνέντευξή του στον Ant1 δεν υπάρχει κανένας αντίλογος, ούτε έλεγχος των δεδομένων.

«Δεν έχουμε γίνει Μπέργκαμο όπως υποστηρίζει η αντιπολίτευση, είμαστε εδώ και στηρίζουμε το ΕΣΥ που στέκεται όρθιο, ένα σύστημα που δεν κατέρρευσε» δήλωσε χθες μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας, Β. Κικίλιας και σαν να βρίσκεται σε άλλη χώρα είπε πως «ό,τι ζητήσαμε από τους ιδιώτες το πήραμε, ήδη έχουν διατεθεί πάνω από 140 κρεβάτια ΜΕΘ από τον ιδιωτικό τομέα».

Exit mobile version