Σε έναν κόσμο με Καϊλήδες, γίνε Νίκος Παππάς
EUROKINISSI ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε έναν κόσμο με Καϊλήδες, γίνε Νίκος Παππάς

SHARE THIS

Σε έναν κόσμο με πολιτικούς που προσπερνούν αδιάφορα το αίμα εργατών και κοιτάνε πώς θα βγάλουν (κι άλλα) λεφτά, γίνε Νίκος Παππάς...

Το απόγευμα της Παρασκευής με λίγη ώρα διαφορά, το σάιτ μας δημοσιοποίησε δύο εντελώς διαφορετικές ειδήσεις, από δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους.

Από την μία, ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς που για ακόμη μία φορά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφάσισε να δείξει την αλληλεγγύη του και να δώσει την φετινή αμοιβή του από το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ.

Από την άλλη, η ευρωβουλεύτρια Εύα Καϊλή που κατηγορείται ότι εμπλέκεται σε μεγάλο σκάνδαλο διαφθοράς και δωροδοκίας από το Κατάρ και στο σπίτι της σύμφωνα με δημοσιεύματα του βελγικού Τύπου, βρέθηκαν τσάντες με χρήματα.

Η Καϊλή και το «πρωτοπόρο στα εργασιακά δικαιώματα» Κατάρ 

Ο Παππάς όχι μόνο βλέπει τους εργάτες, τους βιοπαλαιστές και τον κόσμο του μόχθου, αλλά τους δείχνει έμπρακτα και την αλληλεγγύη του.

Η Καϊλή από την άλλη, που βρίσκεται σε θέση εξουσίας, έφτασε να βαφτίζει «πρωτοπόρο στα εργασιακά δικαιώματα» το Κατάρ, όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα έχουν σκοτωθεί πάνω από 6.000 εργάτες κατά την κατασκευή εγκαταστάσεων για το Μουντιάλ.

Από αυτό το κράτος που σκοτώθηκαν τόσοι εργάτες, κατηγορείται ότι δωροδοκήθηκε η Καϊλή.

Σε έναν κόσμο με πολιτικούς που προσπερνούν αδιάφορα το αίμα εργατών και κοιτάνε πώς θα βγάλουν (κι άλλα) λεφτά, γίνε Νίκος Παππάς…

Exit mobile version