Σε κωματώδη κατάσταση 16χρονη μετά από χρήση ουσιών
EUROKINISSI / ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κωματώδη κατάσταση 16χρονη μετά από χρήση ουσιών

SHARE THIS

Η ανήλικη εισήχθη στην σε νοσοκομείου, άσφυγμη, πραγματοποιήθηκε τεχνητή ανάνηψη, διασωλήνωση και καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 16χρονη από τον Βύρωνα καθώς κατανάλωσε «κοκτέιλ σκληρών ναρκωτικών» σε σπίτι ανήλικου φίλου της.

Η ανήλικη εισήχθη εσπευσμένα και χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο από το ΕΚΑΒ, το οποίο την παρέλαβε τις πρωινές ώρες της 6ης Νοεμβρίου από διώροφη μονοκατοικία στον Βύρωνα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το κορίτσι μαζί με μία φίλη της προσκλήθηκαν στο σπίτι από έναν 17χρονο. Εκεί, φέρονται να έκαναν χρήση σκληρών ναρκωτικών ουσιών, με αποτέλεσμα το πρωί της 6ης Νοεμβρίου, η 16χρονη να χάσει τις αισθήσεις της.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τις πρωινές ώρες της 06/11 κλήθηκε σταθμός του EKAB σε διώροφη μονοκατοικία στον Βύρωνα Αττικής για να παραλάβει την ανήλικη, η οποία είχε αιμορραγία στην μύτη και είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Η ανήλικη εισήχθη στην Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός», άσφυγμη, πραγματοποιήθηκε τεχνητή ανάνηψη, διασωλήνωση και καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση έχοντας υποστεί πνευμονική – αναπνευστική ανεπάρκεια.

Το πρωί της Τρίτης 14/11, συνελήφθησαν 6 άτομα, μεταξύ των οποίων 2 ανήλικοι, ως μέλη συμμορίας που διακινούσαν ναρκωτικά για -κατά περίπτωση- παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης από προμήθεια ναρκωτικών σε βάρος ανήλικης.

Exit mobile version