Σε ζωντανή σύνδεση αστυνομικοί αφήνουν πιστούς να μπουν χωρίς μάσκα στον Άγ. Δημήτριο (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ζωντανή σύνδεση αστυνομικοί αφήνουν πιστούς να μπουν χωρίς μάσκα στον Άγ. Δημήτριο (Video)

SHARE THIS

Αυτή την ώρα οι αστυνομικοί έχουν απομακρυνθεί μετά τις αντιδράσεις των ιερέων, με συνέπεια οι πιστοί να εισέρχονται αθρόα εντός του Ναού.

Κι ενώ η δημοσιογράφος της ΕΡΤ διαφημίζει τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα τα οποία τηρούνται στον Άγ. Δημήτριο με τον έλεγχο της Αστυνομίας, δύο γυναίκες μπαίνουν στον ναό χωρίς μάσκα, σε ζωντανή σύνδεση στην ΕΡΤ, μπροστά σε αστυνομικούς!

Παρά τις περσινές δραματικές στιγμές που έζησε η Βόρεια Ελλάδα με τον κορονοϊό λίγες μόλις ημέρες μετά τον εορτασμό του πολιούχου της Θεσσαλονίκης, δυστυχώς ούτε φέτος τηρούνται τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού.

Την ώρα μάλιστα που δημοσιογράφος της ΕΡΤ σε ζωντανή σύνδεση τονίζει πόσο αυστηρά τηρούνται τα μέτρα και πόσο σχολαστικοί είναι οι αστυνομικοί έλεγχοι, δύο γυναίκες πάνε να μπουν χωρίς μάσκα και αγνοούν την αστυνομικό στην είσοδο που τους λέει ότι δεν μπορούν να μπουν χωρίς να φορούν μάσκα.

Τη στιγμή εκείνη κάνει την εμφάνισή του ένας ιερέας, ο οποίος την βάζει μέσα στην εκκλησία τις δύο γυναίκες χωρίς να φορούν μάσκες…

Σημειώνεται, πως αυτή την ώρα οι αστυνομικοί έχουν απομακρυνθεί μετά τις αντιδράσεις των ιερέων, με συνέπεια οι πιστοί να εισέρχονται αθρόα εντός του Ναού.

Exit mobile version