ΣΕΑ: Μεγάλη συναυλία συμπαράστασης στον αγώνα ενάντια στην κυβερνητική έξωση
@DKUTSUMBA / Χ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΕΑ: Μεγάλη συναυλία συμπαράστασης στον αγώνα ενάντια στην κυβερνητική έξωση

SHARE THIS

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από από το «σπίτι» του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων για να συμπαρασταθεί στον αγώνα του.  

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου το βράδυ της Τρίτης (10.10), στο κάλεσμα του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων για τη μεγάλη συναυλία στον πεζόδρομο του Θησείου έξω από την ιστορική έδρα του στην Ερμού 134-136, ενάντια στην απόφαση της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη για έξωση του Συλλόγου.

Την ημέρα εκπνοής της προθεσμίας, που έχει τεθεί από την υπουργική απόφαση για την άρση της παραχώρησης του κτιρίου, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από από το «σπίτι» του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων για να συμπαρασταθεί στον αγώνα του ενάντια στην εκδικητική απόφαση της ηγεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού.

Στη συναυλία, που συνδιοργανώθηκε με άλλα σωματεία του χώρου, την ΠΟΘΑ και με την υποστήριξη του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, συμμετείχαν:

Νένα Βενετσάνου, Σπύρος Γραμμένος, Σαββίνα Γιαννάτου, Αργυρώ Καπαρού, Μαρία Κηλαηδόνη, Δημήτρης Μητσοτάκης, Μαρίνα Σάττι, Σκιαδαρέσες, Νεφέλη Φασούλη, Μάρθα Φριντζήλα, Κώστας Γιαννάκης, Αρης Φαλιάγκας, Ρίτσα Πέτσα με λαϊκό συγκρότημα από την Καρδίτσα, η χορωδία «Ασμα Αιγάλεω» και ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης.

Δείτε τις εξαιρετικές φωτογραφίες από τον φακό του φωτορεπόρτερ Μάριου Λώλου

Exit mobile version