Σφοδρές αντιδράσεις για την εκπομπή Ευαγγελάτου με το ολόγραμμα νεκρού παιδιού από την Πάτρα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σφοδρές αντιδράσεις για την εκπομπή Ευαγγελάτου με το ολόγραμμα νεκρού παιδιού από την Πάτρα

SHARE THIS

Τοποθέτησαν το ολόγραμμα εικόνα του νεκρού παιδιού να ποζάρει χαμογελαστό κι αμέριμνο, μόλις δυο μήνες μετά τον θάνατο του...

Αλγεινές εντυπώσεις έχει προκαλέσει η επιλογή να παρουσιαστεί στην εκπομπή του δημοσιογράφου Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega το ολόγραμμα ενός από τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, και συγκεκριμένα της Τζωρτζίνας.

Κι αυτό διότι πλέον δεν πρόκειται για οπλικό εξοπλισμό, ληστείες ή πυρκαγιές αλλά για τον θάνατο ενός μικρού παιδιού, ο οποίος ακόμη ερευνάται.

Συγκεκριμένα στην εκπομπή Live News τοποθετήθηκε η ολόσωμη εικόνα του νεκρού παιδιού να στέκεται στο studio και να ποζάρει χαμογελαστό κι αμέριμνο, μόλις δυο μήνες μετά τον θάνατο του, με θολωμένα μόνο τα μάτια του.

Οι χρήστες του Twitter με αναρτήσεις τους επισημαίνουν πόσο λάθος επιλογή είναι η αναπαραγωγή εικόνας ενός νεκρού πλέον παιδιού σε γραφικό και πόση αναλγησία κρύβει εντέλει μία τέτοια πράξη.

*Η ROSA θεωρώντας την κίνηση αυτή απαράδεκτη επέλεξε να μην αναπαράξει τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και τα social media από το επίμαχο απόσπασμα της εκπομπής. Γι΄αυτό και στα επισυναπτόμενα tweets δεν περιλαμβάνονται όσα συνοδεύονται από φωτογραφία. 

Exit mobile version