Σιδηροδρομικές ράγες «θαμμένες» στα δέντρα – «Ούτε ελικόπτερο δεν σε βρίσκει» (Video)
FACEBOOK KOSTAS GENIDOUNIAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σιδηροδρομικές ράγες «θαμμένες» στα δέντρα – «Ούτε ελικόπτερο δεν σε βρίσκει» (Video)

SHARE THIS

«Αν μείνεις κάπου ανάμεσα με αμηχανία  ούτε ελικόπτερο δεν σε βρίσκει» καταγγέλλει ο Πρόεδρος των Μηχανοδηγών.

«Θαμμένες» ανάμεσα σε θάμνους και χόρτα είναι οι γραμμές του ΟΣΕ σε περιοχή κοντά στη Δράμα, σύμφωνα με καταγγελία του Προέδρου των Μηχανοδηγών Κώστα Γενηδούνια που ανήρτησε και σχετικό βίντεο.

Λίγους μόλις μήνες μετά την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, η κατάσταση στον σιδηρόδρομο παραμένει προβληματική, όπως αποδεικνύεται από τη νέα καταγγελία του προέδρου των μηχανοδηγών Κώστα Γενηδούνια, που ανήρτησε βίντεο που δείχνει τις γραμμές να βρίσκονται μέσα σε χόρτα, χωρίς να έχει υπάρξει μέριμνα για τον καθαρισμό τους.

«Αν μείνεις κάπου ανάμεσα με αμηχανία  ούτε ελικόπτερο δεν σε βρίσκει. Αγαπάμε Διοίκηση ΟΣΕ , γιατί μας προσέχει. 3 απολαυστικά λεπτά απόσπασμα μοναδικό.

Έρευνα θα διαταχθεί γιατί η γραμμή αυτή δίνεται ως «λειτουργική»; Το video είναι σε περιοχή ΠΡΙΝ την Δράμα. Σε γραμμή δηλαδή που λειτουργούσε στις 28/2/23. Κατά τα λοιπά, “γίνονται εντατικές εργασίες” στην περιοχή αυτή. Όταν 4 χρόνια έχουν εγκαταλειφθεί τα πάντα στην τύχη τους, αυτά είναι τα αποτελέσματα» έγραψε χαρακτηριστικά ο Κ. Γενηδούνιας.

Exit mobile version