Συγκέντρωση τώρα στη Cepal – «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI / ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκέντρωση τώρα στη Cepal – «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»

SHARE THIS

«Καλούμε τα σωματεία και φορείς να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους σε συναδέλφους που βρίσκονται μπροστά στον κίνδυνο να χάσουν τα σπίτια τους»

Κινητοποίηση έξω από την εταιρεία διαχείρισης «κόκκινων» δανείων στη Cepal, στην Αθήνα, διοργανώνουν το ΠΑΜΕ, το Εργατικό Κέντρο Πάτρας και άλλα Σωματεία.

Με κεντρικό σύνθημα  «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», εναντιώνονται στα «κοράκια» και τα «αρπακτικά» που αφήνουν χωρίς στέγη οικογένειες.

«Οργάνωση και αγώνας ενάντια στις κατασχέσεις σπιτιών και καταθέσεων λαϊκών νοικοκυριών», σημειώνει το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, καθώς ένας από τους πλειστηριασμούς που κάνει η συγκεκριμένη εταιρεία αφορά σπίτι που ανήκει σε καρκινοπαθή συνταξιούχο από την Πάτρα.

Στο κάλεσμά του το ΠΑΜΕ σημειώνει: «Η επίθεση στην κατοικία συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Χιλιάδες λαϊκά νοικοκυριά βρίσκονται λίγο πριν χάσουν τα σπίτια τους. Ακόμα και αυτοί που μέχρι σήμερα εξυπηρετούσαν τα δάνειά τους, εξαιτίας της ακρίβειας, των υψηλών επιτοκίων και των παγωμένων μισθών, βλέπουν ότι δεν μπορούν πλέον να αντεπεξέλθουν. Κανένας δεν θα μείνει μόνος απέναντι στα “κοράκια” τις τράπεζες, τις εταιρείες διαχείρισης και τα “αρπακτικά”».

«Καλούμε τα σωματεία και φορείς να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους σε συναδέλφους που βρίσκονται μπροστά στον κίνδυνο να χάσουν τα σπίτια τους» προσθέτουν

Exit mobile version