Συγκλονιστική Βελεσιώτου για Δικαιοσύνη: Μαριονέτα στα χέρια των αυλικών εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους
ΕUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονιστική Βελεσιώτου για Δικαιοσύνη: Μαριονέτα στα χέρια των αυλικών εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους

SHARE THIS

Η Φωτεινή Βελεσιώτου παίρνει θέση για την μεροληπτική στάση της Ελληνικής Δικαιοσύνης, εκφράζοντας την οργή και την θλίψη της.

Την οργή και τη θλίψη της για την ελληνική δικαιοσύνη εκφράζει με ανάρτησή της η καταξιωμένη ερμηνεύτρια Φωτεινή Βελεσιώτου.

Με ένα συγκλονιστικό της κείμενο, η Φωτεινή Βελεσιώτου παίρνει θέση για την μεροληπτική μεταχείριση του απεργού πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη, η ζωή του οποίου βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου γράφει:

«Οργή και θλίψη αισθάνομαι για την ελληνική δικαιοσύνη που σαν μαριονέτα στα χέρια των αυλικών εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους. Τοξική, ταξική και άκρως επικίνδυνη για τους κοινωνικά ευάλωτους, και “συγκρατημένα φροντιστική” για όσους από τους οικείους της δολοφονούν, βιάζουν και κακοποιούν αδίστακτα. Και το κάνουν απροκάλυπτα, αποκρύπτοντας με δεξιοτεχνία την αλήθεια.

Πριν λίγες ώρες το συμβούλιο εφετών Λαμίας απέρριψε για δεύτερη φορά το νόμιμο αίτημα του Γιάννη Μιχαηλίδη, έπειτα από 67 μέρες απεργίας πείνας. Ο Μιχαηλίδης είχε καταδικαστεί για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης και έχει εκτίσει τα 3/5 του συνόλου της ποινής του. Η γιατρός που τον παρακολουθεί, περιγράφει την βαριά επιδείνωση της υγείας του και απευθύνει έκκληση για την θετική έκβαση της υπόθεσής του.

Αυτή τη δικαιοσύνη και αυτές τις αξίες θέλουν να μας “διδάξουν”. ΝΤΡΟΠΗ».

Exit mobile version