Συγκλονίζει η αδερφή του 7χρονου που σκοτώθηκε από φωτοβολίδα-“Έστω κι έναν να σώσω… “(Video)
902.GR
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει η αδερφή του 7χρονου που σκοτώθηκε από φωτοβολίδα-“Έστω κι έναν να σώσω… “(Video)

SHARE THIS

Η αδερφή του 7χρονου Χρήστου που έχασε τη ζωή του από  φωτοβολίδα την Ανάσταση του 2011 στέλνει το δικό της μήνυμα.

Το 2011 στη Δροσιά Χαλκίδας ο 7χρονος Χρήστος έπεσε αναίσθητος μπροστά στα μάτια της οικογένειας του. Λίγες, μέρες αργότερα άφησε στο νοσοκομείο την τελευταία του πνοή. Αιτία θανάτου υπήρξε μια ναυτική φωτοβολίδα που καρφώθηκε στο μάτι του.

Έκτοτε, και κάθε Ανάσταση η οικογένεια του μικρού Χρήστου ζει στιγμές οδύνης και αναρωτιέται για ποιο λόγο συνεχίζουν οι άνθρωποι το βάρβαρο -και επικίνδυνο- έθιμο των βεγγαλικών.

Για ποιο λόγο πρέπει κάθε χρόνο να ακρωτηριάζονται νέα παιδιά και ζώα να κρύβονται από το φόβο τους. Γιατί πρέπει να μετράμε απώλειες και ανθρώπους να φεύγουν από κοντά μας;

Η αδερφή του 7χρονου Χρήστου, Γαρυφαλιά ανέβασε ένα βίντεο ζητώντας από τους ανθρώπους να σταματήσουν και να σκεφτούν. Για να σώσει, έστω, και έναν άνθρωπο…

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

@garufalia_

Σήμερα λοιπόν δεν είναι η μέρα που θα ανεβάσω τα βίντεο μας γιατί αν κάτι δεν το κάνω αυθόρμητα προτιμώ να μην το κάνω καθόλου , Αύριο είναι μεγάλη Παρασκευή και Για το δικό μου σπίτι δύσκολες μέρες αν μπορείς κάπου να δείξεις αυτό το βίντεο είναι αποτρέψεις κάποιον θα με κάνει πραγματικά χαρούμενη Καλή Ανάσταση σου εύχομαι !!

♬ πρωτότυπος ήχος – Γαρυφαλιά ‘Σούτζιου’

Exit mobile version