Σύγκρουση ΙΧ με περιπολικό- Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς αστυνομικού – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύγκρουση ΙΧ με περιπολικό- Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς αστυνομικού – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

SHARE THIS

Υπάρχει τραυματίας, πεσμένος στο πεζοδρόμιο ο οποίος είναι σε σοβαρή κατάσταση. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο, όταν ένα αυτοκίνητο εμβόλισε περιπολικό της αστυνομίας, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να πυροβολήσει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτοκίνητο συγκρούστηκε με περιπολικό και στη συνέχεια οι αστυνομικοί πυροβόλησαν. Το επεισόδιο έγινε στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στη συμβολή της οδού Στουρνάρη με την Αριστοτέλους.

Υπάρχει τραυματίας, πεσμένος στο πεζοδρόμιο ο οποίος είναι σε σοβαρή κατάσταση. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα  στο avgi.gr για το πώς έγινε καταδίωξη και πυροβολισμοί στην καρδιά της Αθήνας νωρίς το πρωί.

«Άκουσα πυροβολισμούς και φωνές και βγήκα στο μπαλκόνι να δω. Ένα λευκό αυτοκίνητο προσπαθούσε να διαφύγει τον έλεγχο από ομάδα αστυνομικών, στην Μάρνη στο αντίθετο ρεύμα, προς το Πολυτεχνείο.

Λόγω του μποτιλιαρίσματος, τέτοια ώρα, δεν πήγαινε γρήγορα και ένας αστυνομικός με το όπλο στο χέρι, έτρεχε πίσω από το αμάξι και έφτασε δίπλα στον οδηγό φωνάζοντας να σταματήσει.

Το λευκό αμάξι δεν σταματούσε και δεχότανε πυρά από τον αστυνομικό.  Ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει, στρίβοντας αντίθετα προς την Αριστοτέλους, στην γωνία του υπουργείου Υγείας, όπου και δέχτηκε απανωτές βολές από τον αστυνομικό που ήταν δίπλα του, σχεδόν εξ επαφής. Ο οδηγός σταμάτησε τραυματισμένος.

«Έχω σοκαριστεί με την εικόνα του αστυνομικού, να πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής έναν άνθρωπο που προσπαθούσε να διαφύγει. Εκτός και αν ήξερε ότι ήταν οπλισμένος και κινδύνευε η ζωή του. Όπως επίσης, δεν ξέρω τι είχε προηγηθεί, πριν ακούσω τους πυροβολισμούς και τις φωνές, που με έκαναν να βγω και να παρακολουθήσω αυτήν την αστυνομική επιχείρηση.  Ομολογώ ότι ήταν πολύ σκληρή η εικόνα».

Οι πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι  άγνωστος άντρας εκινείτο με κλεμμένο αυτοκίνητο και δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Στη συνέχεια σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο άγνωστος προσπάθησε να ξεφύγει με αποτέλεσμα να χτυπήσει μια από τις μηχανές της αστυνομίας.  Τότε ένας από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ άνοιξε πυρ και τον τραυμάτισε στο πόδι.

Από τη φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης του avgi.gr φαίνεται στη συμβολή των οδών Στουρνάρη με Αριστοτέλους να είναι πεσμένος ένας άντρας τραυματισμένος στα πόδια.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο από το ΕΚΑΒ. Το άσπρο αυτοκίνητο που οδηγούσε είναι ένα Peugeot 208 και όπως διαπιστώθηκε έχει κλαπεί από την περιοχή της Βάρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές ασφαλείας έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν με τον 35χρονο για σοβαρά ποινικά αδικήματα ενώ έχει συλληφθεί και έχουν σχηματιστεί δικογραφίες σε βάρος του.

Exit mobile version