Συγχαρητήρια Πορτοσάλτε στον Συρίγο: «Αποδόμησε τον υπαρξιακό μύθο της Αριστεράς» (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγχαρητήρια Πορτοσάλτε στον Συρίγο: «Αποδόμησε τον υπαρξιακό μύθο της Αριστεράς» (Video)

SHARE THIS

«Θέλω να συγχαρώ δημοσίως τον κ. Άγγελο Συρίγο, ο οποίος με έναν συντεταγμένο λόγο στο Κοινοβούλιο αποδόμησε τον υπαρξιακό μύθο της Αριστεράς  των τελευταίων 50 ετών».

Να συγχαρεί δημόσια τον Υφυπουργό Παιδείας που χθες με τις δηλώσεις του από το Βήμα της Βουλή επιδόθηκε σε ένα κρεσέντο ιστορικού αναθεωρητισμού, θέλησε σήμερα ο σχολιαστής του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε.

Σύμφωνα με τον Υφυπουργό Παιδείας, το Πολυτεχνείο έλαβε «μυθικές διαστάσεις», ενώ όπως είπε οι εθιμικές πορείες του Πολυτεχνείου «καταλήγουν σε ταβέρνες με παϊδάκια».

Τις δηλώσεις του Άγγελου Συρίγου, που αποτελούν πρόκληση για τους δημοκρατικούς αγώνες του ελληνικού λαού, θέλησε να στηρίξει σήμερα ο Άρης Πορτοσάλτε από τον αέρα το ΣΚΑΪ.

«Θέλω να συγχαρώ δημοσίως τον κ. Άγγελο Συρίγο, ο οποίος με έναν συντεταγμένο λόγο στο Κοινοβούλιο αποδόμησε είναι η αλήθεια, τον υπαρξιακό μύθο της Αριστεράς  των τελευταίων 50 ετών. Θέλω να τον συγχαρώ διότι με άψογο τρόπο περιέγραψε το ιστορικό γεγονός.

Τώρα, αν κάποιος θέλει να ζει με τον μύθο του… υπάρχουν μύθοι ακόμη και σε εθνικό επίπεδο. Αλλά θέλω να τον συγχαρώ για άλλη μια φορά. Οι επαγγελματίες διαχειριστές της Ιστορίας του Πολυτεχνείου πάνω στο οποίο κτίστηκαν καριέρες πολιτικές, ενοχλούνται μ’ αυτά που είπε ο Συρίγος, είναι προφανές» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Exit mobile version