Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα
EUROKINISSI ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

SHARE THIS

Οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο των ελέγχων για την αντιμετώπιση της παράνομης κατοχής, εμπορίας και χρήσης πυροτεχνικών ειδών.

Τρία άτομα συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, σε Αρκαδία και Κορινθία.

Οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο των ελέγχων, ενόψει των εορτών του Πάσχα, για την αντιμετώπιση της παράνομης κατοχής, εμπορίας και χρήσης πυροτεχνικών ειδών.

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πάνω από 1.450 κροτίδες.

Στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων, ενόψει των Εορτών του Πάσχα, για την αντιμετώπιση της παράνομης κατοχής, εμπορίας και χρήσης κροτίδων, φωτοβολίδων, βεγγαλικών και λοιπών πυροτεχνικών ειδών, συνελήφθησαν σε τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις, τρία άτομα σε Αρκαδία και Κορινθία.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων και για τα ναρκωτικά.

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα
Ειδικότερα:

Στην Κορινθία:

Στο Κιάτο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.486 κροτίδες.

Στην Αρκαδία:

Στο Λεωνίδιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, σε συνεργασία με την Ομάδα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών Αρκαδίας, συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 25 κροτίδες, 29 αυτοσχέδια εκρηκτικά – πυροτεχνήματα και μικροποσότητα κάνναβης.

Στην Τρίπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης συνελήφθη 19χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 35 κροτίδες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Exit mobile version