Σύλληψη αστυνομικών για vαpκωτικά – Αστυφύλακας τα πουλούσε από υπηρεσιακό όχημα!
EUROKINISSI ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη αστυνομικών για vαpκωτικά – Αστυφύλακας τα πουλούσε από υπηρεσιακό όχημα!

SHARE THIS

Συνελήφθησαν αστυνομικοί στην Αττική για διακίνηση ναρκωτικών - Πουλούσαν εν ώρα υπηρεσίας μέσα από το υπηρεσιακό όχημα.

Το απόγευμα του Σαββάτου (8/4) συνελήφθησαν έξι άτομα με τη διαδικασία του αυτοφώρου, μεταξύ των οποίων και δύο μέλη της ΕΛΑΣ.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό σήμερα Κυριακή, ένας αστυφύλακας και ένας ειδικός φρουρός, που υπηρετούν στην Αττική, είναι μεταξύ των έξι συλληφθέντων, στο πλαίσιο του αυτοφώρου κατηγορούμενοι για ναρκωτικά και παράβαση καθήκοντος.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους αναφέρεται σε εμπόριο ναρκωτικών.

Σύμφωνα, με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο ένας εκ των δύο συλληφθέντες αστυνομικούς διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών ουσιών από τον Οκτώβρη του 2022. Το εμπόρευμα φυλασσόταν στο σπίτι των δύο αστυνομικών.

Στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν κωδικοποιημένες συνομιλίες και χρήση διαδικτυακών εφαρμογών.

Παράλληλα, ο αστυφύλακας φέρεται ότι χρησιμοποιούσε μέτρα προφύλαξης και ειδικότερα κωδικοποιημένες συνομιλίες και χρήση διαδικτυακών εφαρμογών στις επικοινωνίες, ενώ, όπως διαπιστώθηκε, διακινούσε ναρκωτικές ουσίες με τη χρήση υπηρεσιακού αυτοκινήτου, κατά την εκτέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας!

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο κατηγορούμενος αστυφύλακας, ενώ βρισκόταν χθες, Σάββατο 8 Απριλίου, σε διατεταγμένη υπηρεσία, με υπηρεσιακό αυτοκίνητο, προφασίστηκε στο συνοδό του ότι έπρεπε να συναντήσει συγγενικό του πρόσωπο, που επρόκειτο να ταξιδέψει. Αμέσως μετά, απομακρύνθηκε από το υπηρεσιακό όχημα και συναντήθηκε με έναν από τους συλληφθέντες, τον οποίο προμήθευσε με κάνναβη, βάρους οκτώ γραμμαρίων.

Όσον αφορά στον ειδικό φρουρό, διαπιστώθηκε ότι προμηθεύτηκε ναρκωτικές ουσίες για προσωπική του χρήση.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των κατηγορούμενων, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: 2 κιλά και 536,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 46 δισκία και 11 φιαλίδια με άγνωστες υγρές ουσίες, καθώς και 2 συσκευαστές κενού αέρος και σφράγισης συσκευασιών.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Exit mobile version