Συμβαίνουν αυτά στη Δημοκρατία των “πάτσηδων”
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμβαίνουν αυτά στη Δημοκρατία των “πάτσηδων”

SHARE THIS

Το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Θ. Χειμάρα σχολίασε με μια ανάρτηση του στα social media ο δημοσιογράφος Μπογιόπουλος Νίκος.

Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος σχολιάζει το γεγονός ότι ο γαλάζιος βουλευτής ισχυρίστηκε ότι “δεν γνώριζε” γράφοντας μεταξύ άλλων : “Αγνοια νόμου, λοιπόν, επικαλέστηκε – παρότι βουλευτής – αυτός ο εκλεκτός κύριος. Που επί χρόνια ψήφιζε νόμους για το πως θα ζουν όλοι οι υπόλοιποι. Αλλά τον νόμο που αφορούσε τον ίδιο, ο εν λόγω τον είχε γραμμένο εκεί που ξέρετε.”

Ολόκληρη η ανάρτηση:

” Ο εξ ευωνύμων εκλεκτός κύριος λέγεται Θ. Χειμάρας. Βουλευτής μέχρι χτες της ΝΔ. Επί 3 και πλέον χρόνια η εταιρεία του έκανε δουλίτσες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με το Δημόσιο. Αλλά αυτό απαγορεύεται. Ομως, όπως είπε ο εκλεκτός αυτός κύριος, δεν το ήξερε… Αγνοια νόμου, λοιπόν, επικαλέστηκε – παρότι βουλευτής – αυτός ο εκλεκτός κύριος. Που επί χρόνια ψήφιζε νόμους για το πως θα ζουν όλοι οι υπόλοιποι. Αλλά τον νόμο που αφορούσε τον ίδιο, ο εν λόγω τον είχε γραμμένο εκεί που ξέρετε. Ομως, να είμαστε επιεικείς. Ο καημένος δεν το ήξερε. Ουτε αυτός, ούτε οι πολιτικοί του προϊστάμενοι. Συμβαίνουν αυτά στη Δημοκρατία των “πάτσηδων”…”

Exit mobile version