«Συμβουλές» δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ σε οργισμένο οδηγό: «Εντάξει δε βοηθάει τώρα να βρίζετε» (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Συμβουλές» δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ σε οργισμένο οδηγό: «Εντάξει δε βοηθάει τώρα να βρίζετε» (Video)

SHARE THIS

Τεράστια είναι η ταλαιπωρία των οδηγών λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς», με αποτέλεσμα να δοκιμάζονται τα νεύρα και η υπομονή τους.  

Η κακοκαιρία «Ελπίς» συνεχίζει την επέλασή της, με χιλιάδες πολίτες να βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα αμάξια τους, ενώ ο κρατικός μηχανισμός φάνηκε ακόμη μια φορά ανεπαρκής. Τα συνθήματα κατά του Μητσοτάκη πληθαίνουν, πλέον όμως πολλοί πολίτες οργισμένοι ξεσπούν και χωρίς στιχάκια!

Ειδικότερα, κάμερες και συνεργεία τηλεοπτικών σταθμών, όπως ήταν αναμενόμενο, βγήκαν στους δρόμους να καταγράψουν τα προβλήματα, αλλά και να μιλήσουν με τους πολίτες. Εκεί βρέθηκαν και δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ, που ρωτούσαν τους επιβαίνοντες των οχημάτων για την κατάσταση.

Με αφορμή την ερώτηση δημοσιογράφου του σταθμού για το πόση ώρα ήταν εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό ένας οδηγός, δικαίως οργισμένος, ξέσπασε.

Ολόκληρος ο διάλογος:

Δημοσιογράφος: Από ποιο σημείο έρχεστε;

Οδηγός: Από την Κηφισιά.

Δημοσιογράφος: Πόση ώρα είστε;

Oδηγός: Από τις 10:00 η ώρα.

Δημοσιογράφος: Όταν μπήκατε μέσα τι σας είπαν; Σας άφησαν κανονικά;

Oδηγός: 3 ευρώ πλήρωσα (ενώ έψαχνε την απόδειξή του)

Δημοσιογράφος: Σας πιστεύω

Σε αυτό το σημείο, ο οδηγός δείχνει την απόδειξη και αγανακτισμένος ξεσπά κατά του πρωθυπουργού, όχι με το γνωστό σύνθημα, με παραπλήσια ύβρι όμως.

Ο δημοσιογράφος είπε τότε «ώπα, εντάξει» και έσπευσε να απομακρυνθεί. Ίσως κάποιοι δε θεωρούν λογικό και επόμενο το ξέσπασμα ενός πολίτης που βρίσκεται στο δρόμο εν μέσω σφοδρής κακοκαιρίας, χωρίς να γνωρίζει, πότε θα καταφέρει να επιστρέψει σπίτι του!

Στο σημείο αυτό, η παρουσιάστρια του δελτίου, έσπευσε με τη σειρά της να… επιβάλει την τάξη, συμβουλεύοντας μάλιστα τον πολίτη, λέγοντας πως «αυτό δεν βοηθάει την κατάσταση».

Εύλογα μπορεί κάποιος να αναρωτηθεί, τι είναι αυτό που θα βοηθήσει την κατάσταση τελικά και γιατί έπρεπε να εγκλωβιστούν τόσοι πολίτες για να μπει σε λειτουργία ο κρατικός μηχανισμός;

Exit mobile version