Συνατσάκη σε Μητσοτάκη: Ζούμε σε τσίρκο! – Βγάλτε τις τίγρεις τώρα να τελειώνουμε (Photo)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνατσάκη σε Μητσοτάκη: Ζούμε σε τσίρκο! – Βγάλτε τις τίγρεις τώρα να τελειώνουμε (Photo)

SHARE THIS

«Και βάζω ειδήσεις και δεν το πιστεύω, Ζούμε σε τσίρκο! Δεν είναι χώρα αυτό Κυριάκο Μητσοτάκη βγάλτε τις τίγρεις τώρα να τελειώνουμε».

Την εύλογη αντίδραση των πολιτών έχει προκαλέσει η ολιγωρία του κρατικού μηχανισμού για τη διαχείριση της κακοκαιρίας «Ελπίς», που είχε προβλεφθεί εδώ και μέρες με απόλυτη ακρίβεια από τους μετεωρολόγους.

Ενώ χιλιάδες οδηγοί βρίσκονται επί ώρες εγκλωβισμένοι στην Αττική οδό χωρίς νερό, τρόφιμα και καύσιμα και περιοχές είναι χωρίς ρεύμα σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, Πολιτεία και Αττική οδός φαίνεται να αναζητούν το μίτο των ευθυνών.

Η Μαίρη Συνατσάκη ξέσπασε με ανάρτησή της στο Instagram για την κατάσταση χάους, φόβου κι ανασφάλειας που βιώνουν επί ώρες, οι πολίτες, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τη διαχειριστική ανεπάρκεια της Κυβέρνησης που έχει οδηγήσει σε αυτή τη δραματική κατάσταση χιλιάδες πολίτες.

«Και βάζω ειδήσεις και δεν το πιστεύω, Ζούμε σε τσίρκο! Δεν είναι χώρα αυτό». Ταγκάροντας μάλιστα τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, δήλωσε «βγάλτε τις τίγρεις τώρα να τελειώνουμε».

Exit mobile version