Μεγάλη συναυλία στο REX! Ο αγώνας συνεχίζεται δυναμικά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη συναυλία στο REX! Ο αγώνας συνεχίζεται δυναμικά

SHARE THIS

Από νωρίς, ο χώρος γέμισε με ανθρώπους που στέκονται αλληλέγγυοι στον αγώνα των καλλιτεχνών

Οι καλλιτέχνες συνεχίζουν τον καθημερινό πολύμορφο αγώνα τους και τις δυναμικές κινητοποιήσεις τους κατά του προεδρικού διατάγματος που υποβαθμίζει τις σπουδές τους και καταστεί το μέλλον τους αβέβαιο.

Με κόσμο πλημμύρισε η συναυλία αλληλεγγύης στους καλλιτέχνες που έλαβε χώρα χθες, Σάββατο, έξω από το υπό κατάληψη θέατρο REX στην Πανεπιστήμιου, με τη συμμετοχή του Σωκράτη Μάλαμα, του Δημήτρη Μυστακίδη, της Μάρθας Φριντζήλας και άλλων τραγουδιστών.

Από νωρίς, ο χώρος γέμισε με ανθρώπους που στέκονται αλληλέγγυοι στον αγώνα εργαζομένων και σπουδαστών στον χώρο του Πολιτισμού για να αποσυρθεί το προεδρικό διάταγμα.

Την Παρασκευή έλαβε χώρα άλλη μία συναυλία αλληλεγγύης, στο υπό κατάληψη κτήριο του Εθνικού Θεάτρου στην Τσίλλερ, με τη συμμετοχή σημαντικών καλλιτεχνών και εκατοντάδων διαδηλωτών.

Θυμίζουμε πως οι καλλιτεχνικές σχολές του Εθνικού Θεάτρου, του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (Κ.Θ.Β.Ε.), του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Πάτρας (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας), και της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης (Κ.Σ.Ο.Τ) βρίσκονται υπό κατάληψη.

Exit mobile version