Συνελήφθη για ανθρωποκτονία η μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη για ανθρωποκτονία η μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα

SHARE THIS

Οι αρχές τη θεωρούν επικίνδυνη να τελέσει και άλλες αξιόποινες πράξεις, σύμφωνα με πληροφορίες  

Εναντίον της ασκήθηκε ποινική δίωξη για την ανθρωποκτονία της 9χρονης Τζωρτζίνας. Παράλληλα, συνεχίζεται η έρευνα για τον θάνατο των άλλων δύο κοριτσιών.

Συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης η Ρούλα Πισπιρίγκου για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ υπό άκρα μυστικότητα.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

«Από την Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής συνελήφθη πριν από λίγο δυνάμει εντάλματος, 33χρονη ημεδαπή για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της».

Στο κείμενο του εντάλματος αναφέρεται πως η κατηγορούμενη ως παιδοκτόνος «είναι πολύ επικίνδυνη για τη διάπραξη νέων αδικημάτων» καθώς όπως σημειώνεται «όταν φτάνει κανείς να σκοτώσει το ίδιο του το παιδί είναι πιθανό να προκαλέσει κακό και σε άλλους».

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, καθώς η δικογραφία μεταβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

O εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθήνας Αντώνης Ελευθεριάνος άσκησε ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά της 33χρονης μητέρας για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Η δίωξη ασκήθηκε με βάση τα στοιχεία που διαβίβασε το τμήμα Ανθρωποκτονιών στην Εισαγγελία.

H μητέρα των τριών κοριτσιών –η οποία συνελήφθη βάσει σχετικού εντάλματος–, μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ και στη συνέχεια πρόκειται να οδηγηθεί στην προϊστάμενη της Εισαγγελίας.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι από τις έρευνες δεν προέκυψαν παθολογικά αίτια για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, εντοπίστηκε όμως μια ύποπτη φαρμακευτική ουσία (κεταμίνη) στις τοξικολογικές εξετάσεις του παιδιού, η οποία δεν δόθηκε από γιατρούς.

Η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου των άλλων δύο παιδιών συνεχίζεται.

Exit mobile version