Συνελήφθη και ο 40χρονος συγκατηγορούμενος του Σεμέδο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη και ο 40χρονος συγκατηγορούμενος του Σεμέδο

SHARE THIS

Μαζί με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο αντιμετωπίζουν κατηγορία για ομαδικό βιασμό μίας ανήλικης.

Εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές και συνελήφθη ο 40χρονος Νιγηριανής καταγωγής, ο οποίος μαζί με τον Ρούμπεν Σεμέδο αντιμετωπίζουν κατηγορία για ομαδικό βιασμό μίας ανήλικης.

Ο Πορτογάλος παίκτης του Ολυμπιακού συνελήφθη χθες βράδυ, ενώ ο αφρικανός φίλος του που καταζητείτο από τις αρχές, τελικά εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας και συνελήφθη.

Αύριο θα προσαχθεί στην Ευελπίδων και θα απολογηθεί, όπως και ο Σεμέδο, που πήρε προθεσμία για την ίδια μέρα μετά τη σημερινή μεταγωγή του ενώπιον του εισαγγελέα.

Ο δικηγόρος του Σεμέδο Σταύρος Γεωργόπουλος κατά την έξοδο του από το γραφείο του ανακριτή, υποστήριξε ότι ο εντολέας του αρνείται όσα του καταλογίζονται, ενώ δήλωσε ότι η καταγγέλλουσα μοιάζει για μεγαλύτερη!

«Όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία. Αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά» δήλωσε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του Σεμέδο.

Exit mobile version